Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νύχτες οργίων με Μέριλιν Μονρόε, Κένεντι και Σινάτρα

Νύχτες οργίων με πρωταγωνιστές τη Μέριλιν Μονρόε, τους αδελφούς Κένεντι, αλλά και τον Φρανκ Σινάτρα σε πολυτελές ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης αποκαλύπτουν, μεταξύ άλλων, χιλιάδες έγγραφα του FBI που αποχαρακτηρίστηκαν και δόθηκαν στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά περίπου όλα όσα είχαν ακουστεί για την ξανθιά σεξοβόμβα του Χόλιγουντ και την ισχυρότερη ίσως πολιτική οικογένεια των ΗΠΑ.
Τα έγγραφα αφορούν τον Τεντ Κένεντι και εκτός από τις «πιπεράτες» αναφορές τους περί πάρτι, εξιστορούν τα δεκάδες σχέδια της μαφίας -και όχι μόνο- για τη φυσική εξόντωση τόσο του ίδιου, όσο και άλλων μελών της οικογένειάς του.
Οπως ακόμη και τις «μαρτυρίες» για την ύπαρξη άσεμνων φωτογραφιών που θα μπορούσαν να τον καταστρέψουν πολιτικά!
Στις συνολικά 2.352 σελίδες των μέχρι πρότινος διαβαθμισμένων εγγράφων που αναφέρονται στη χρονική περίοδο 1961-85, συγκαταλέγεται και ένα memo που...
συντάχθηκε εν έτη 1965, βάσει πληροφοριών που έδωσε μια αγνώστων λοιπών στοιχείων Νεοϋορκέζα.
Η γυναίκα αυτή ισχυρίστηκε ότι οι Ρόμπερτ, Τζον και Εντουαρντ Κένεντι, μαζί με τον γαμπρό τους Πίτερ Λόφορντ, τον Φρανκ Σινάτρα, τον Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ, αλλά και τη Μέριλιν Μονρόε συμμετείχαν σε σεξουαλικά πάρτι που διοργάνωναν στο ξενοδοχείο «Carlyle» της αμερικανικής μητρόπολης.
Οι ισχυρισμοί αυτοί φυσικά δεν αποδείχτηκαν ποτέ αφού οι «συμμετέχοντες» φρόντιζαν να είναι προσεκτικοί.
Υπάρχει ωστόσο και άλλη «ανάγνωση» της υπόθεσης -βολική είναι η αλήθεια- για το image των Κένεντι.
Αυτή λέει ότι ίσως πίσω από τις πληροφορίες να βρίσκεται ακόμη μια απόπειρα της μαφίας να σπιλώσει το όνομα των Κένεντι στα μάτια των Αμερικανών ψηφοφόρων.
Στα εν λόγω ντοκουμέντα γίνεται εκτενής αναφορά και στις απειλές κατά της ζωής του που λάμβανε συχνά ο Τεντ Κένεντι, τόσο πριν όσο και μετά τη δολοφονία των δύο αδελφών του.
Απειλές που εκτόξευαν εναντίον του είτε απλοί πολίτες είτε μέλη ακραίων οργανώσεων, όπως η Κου Κλουξ Κλαν, είτε ακόμη και οπαδοί του αμερικανικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Λευκών.
Πολλές ήταν και οι απειλές που φέρεται να δέχτηκε ο Τεντ Κένεντι από τη μαφία, κάτι που όμως πολλοί πιστεύουν πως οφείλεται στη φιλική σχέση που διατηρούσε η οικογένειά του με τον γνωστό για τις σχέσεις του με το οργανωμένο έγκλημα Φρανκ Σινάτρα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια