Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Π. Μπούτος αποκαλύπτει:

Με μία του και μόνο συνέντευξη ο μεγάλος άνδρας του MEGA Πέτρος Μπούτος λύνει πολλές απορίες και βάζει τέλος στις φήμες.
Η μεταγραφή- έκπληξη της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι είναι γεγονός, αφού όπως ο διευθυντής προγράμματος ανέφερε μαζί με το σύζυγο της – πια - Γιώργο Λιάγκα αναμένεται να αναλάβουν τα ηνία του πρωινού προγράμματος του καναλιού.
Χαρακτηριστικά ο κ. Μπούτος αναφέρει στην ATHENS VOICE:

«Με τον Γιώργο Λιάγκα έχουμε συνεργαστεί με επιτυχία στα τηλεπαιχνίδια που έχει παρουσιάσει. Είναι ένα από τα πρόσωπα με το οποίο θα συνεργαζόμασταν, ούτως ή άλλως.
Απλώς, στο πρωινό θα έχει συμπαρουσιάστριά του τη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά».
Στο θέμα του πρωινού ο Πέτρο Μπούτος ασκώντας μία μικρή κριτική στη φετινή ομάδα του Όμορφου Κόσμου εντοπίζει τις μικρές τους «ατέλειες»:
«Η τωρινή μας ομάδα απέφυγε να ασχοληθεί κριτικά με τα θέματα που προανέφερα, κι αυτό αποτελεί σίγουρα ένα από τα μειονεκτήματά της. Δεν εξέφρασε άποψη για το τι συμβαίνει γύρω μας. Αυτό μού λείπει.»
Παρόλ’ αυτά ο διευθυντής Προγράμματος του MEGA δηλώνει ικανοποιημένος από την πορεία των «5»:
«Είναι αρκετά καλή, στο πλαίσιο περίπου που την περίμενα, ίσως με μια-δυο μονάδες λιγότερες στις μετρήσεις. Δεν πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας.
Θέλαμε να κάνουμε κάτι πιο νεανικό, φρέσκο και μαζεμένο. Μια τέτοια εκπομπή όμως έχει ένα ταβάνι, οπότε, δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο».
Τέλος, εμμέσως πλην σαφώς ο Πέτρος Μπούτος παραδέχεται και το νέο come back του Γιώργου Καπουτζίδη στο πρόγραμμα του MEGA μετά το «The Twenty».
Πρόκειται για την παρουσίαση του show «Just the two of us» στο οποίο οι επώνυμοι θα διαγωνίζοντα στις φωνητικές τους δεξιότητες!
«Μεγαλύτερη πλάκα έχει να δεις έναν άγνωστο να προσπαθεί να τραγουδήσει ή κάποιον επώνυμο, όπως στο σόου που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, παρά έναν τραγουδιστή που, πια, πουλάει μερικές μόνο χιλιάδες CD», απαντά ο κ. Μπούτος όταν ερωτάται για τα μεγάλα show με τα οποία παλαιότερα είχε ταυτιστεί το κανάλι.
Όσο για τον Ηλία Ψινάκη, ο Πέτρος Μπούτος δε μας λύνει κι αυτή την απορία...
Όπως αναφέρει, γνωρίζει πως ο μάνατζερ θα ήθελε να κάνει κάτι στην τηλεόραση και πως συζητά με συνεργάτες του Μεγάλου Καναλιού χωρίς όμως ακόμη αυτή η συνεργασία να «σφραγιστεί» κι επίσημα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια