Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαγιό 2010 - Swimwear 2010

Μπορείτε πολύ απλά, ανάλογα με το σωματότυπο σας, να βρείτε το ιδανικό μαγιό για τις φετινές βουτιές σας!
Καμία γυναίκα δεν διαθέτει τις τέλειες αναλογίες, γι’ αυτό το λόγο επιλέγουμε εκείνο που θα κρύψει τις ατέλειες και θα αναδείξει τα δυνατά μας σημεία!
Πως όμως θα καταλήξουμε στο σωστό?
Διαβάστε και θα δείτε!!
Αρχικά, ξεκινάμε με super διάθεση και full αυτοπεποίθηση.
Κοιταχτείτε στο καθρέφτη και ακολουθείστε τις συμβουλές μας........
Μεγάλο στήθος: Όσες έχετε μεγάλο στήθος επιλέξτε μαγιό που θα σας προσφέρουν στήριξη και θα το αναδείξουν. Μην επιλέγεται μικροσκοπικά τριγωνάκια για να μην βρεθείτε εκ των απροόπτων….!! Προτιμήστε εκείνα που δένουν γύρω από το λαιμό ή με φαρδιές τιράντες με μπανέλα + επένδυση. Εφόσον η φύση σας προίκισε go girls!
Μικρό στήθος: Όχι, μην ακούω γκρίνια είστε τυχερές. Μπορείτε να βρείτε πολλά σχέδια και σε πολύ καλές τιμές! Τα μικροσκοπικά μπικίνι φτιάχτηκαν για εσάς όπως και τα στράπλες. Είστε το target group των περισσότερων εταιρειών….σκεφτείτε το. Για να γεμίσετε το μπούστο μπορείτε να βρείτε μαγιό με ενίσχυση, σχέδια, ρίγες και φραμπαλά που είναι και της μόδας. Επίσης, ολόσωμα κορίτσια! Μην τα αδικείτε είναι πολύ σέξι και αφήνουν πολλά στη φαντασία….!
Μεγάλη περιφέρεια: Sexy hips! Οι κλασσικές μεσογειακές καμπύλες αρέσουν…πολύ! Σλιπάκια που δένουν στο πλαι (το intimissimi έχει!) με φιόγκο είναι τα ιδανικά. Επίσης, να τα δένετε ψηλά ώστε να φαίνονται τα πόδια σας πιο μακριά και κυρίως μονόχρωμα. Όσο για ολόσωμα, επιλέξτε όσα έχουν κοψίματα και μπερδεύουν!!
Μικρή περιφέρεια: Είστε η χαρά των skinny jeans και των petite σορτς? Τότε μπορείτε να φορέσετε ότι θέλετε και θα αναδείξει την πίσω πλευρά της «προσωπικότητας» σας! Χρωματιστά σλιπ, με φρου-φρου, εμπριμέ και περίεργα κοψίματα! Ασφαλώς και σας ταιριάζουν και τα πολύχρωμα ολόσωμα!
Μικρόσωμη: Μπορείτε να προσθέσετε «βάρος» πάνω σας με μπικίνι που έχουν ρίγες κάθετες ώστε να φαίνεστε πιο ψηλές και με δεσίματα ψηλά στο γοφό. Επίσης, υπάρχουν ολόσωμα με αρκετά στενές γραμμές που έχουν αρκετά διακοσμητικά και υφάσματα για την προσθήκη «όγκου».
Αθλητικό σώμα: Ένα δεμένο κορμί μπορεί πολύ εύκολα να κλέψει πολλές ματιές από γυναίκες και άνδρες. Κυρίως γιατί ενώ οι περισσότερες το χειμώνα τρώμε κανονικά εσείς καίτε συνεχώς θερμίδες και το καλοκαίρι είστε πανέτοιμες να βουτήξετε και να κολυμπήσετε με περισσότερες αντοχές!! Προτιμήστε ανοιχτόχρωμα τοπ και το κάτω μέρος όπως σας αρέσει….ακόμα και ένα πολύ μικροσκοπικούλι! Όσο για ολόσωμα επιλέξτε εκείνο που θα εκθέτει τη γυμνασμένη κοιλιά σας ή ένα με απότομα κοψίματα στη κοιλιά ώστε να αναδείξει τη μέση σας!
Επίσης, τα ολόσωμα είναι η ιδανική λύση για όσες έχετε κοιλίτσα γιατί δεν αφήνει τίποτα να φανεί! Τεντώνει την κοιλιά τονίζει το στήθος και τη μέση! Έξυπνη λύση και εναλλακτικό look αν βαρεθήκατε τα bikini.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια