Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

20 συμβουλές για να μην ξαναπατήσει κάποιος στο site σας

1. Απενεργοποιήστε το δεξί και το αριστερό κλικ του ποντικιού. 2. Αλλάξτε τον κέρσορα του ποντικιού με ό,τι σας αρέσει, απλά να μην είναι βέλος. 3. Βάλτε ένα ρολόι ή μια ουρά από αστράκια να ακολουθεί από πίσω τον κέρσορα του ποντικιού. 4. Με το που μπαίνει στην σελίδα σας ο επισκέπτης πετάξτε του pop-up για να γράψει το όνομά του, έτσι δε θα το ξεχάσει ποτέ.
5. Τα Χριστούγεννά βάλτε παχύ χιόνι να ρέει πάνω από το περιεχόμενο της σελίδας σας, το περιβάλλον θα γίνει πιο ζεστό και το κείμενο πιο ευανάγνωστο.
Την περίοδο του Πάσχα βάλτε να πέφτουν αυγά και το φθινόπωρο φύλλα.
6. Βάλτε όλο το περιεχόμενο σε ένα flash αρχείο του 1MB, οι Έλληνες έχουν όλοι ADLS 1024 και σε μερικά δευτερόλεπτα η σελίδα σας θα… τους εμφανιστεί.
7. Βάλτε απαραιτήτως ήχο στη σελίδα σας χωρίς να την έχει επιλέξει ο επισκέπτης, σε όλους αρέσει την ώρα που σερφάρουν ακούγοντας mp3 να πετάγονται άσχετοι ήχοι από διάφορες σελίδες.
8. Βάλτε όσα πιο πολλά κινούμενα γραφικά μπορείτε για να ξεκουράζετε το μάτι του επισκέπτη και να μπορεί να διαβάζει το περιεχόμενο της σελίδας σας πιο χαλαρός.
9. Bάλτε άσχετο κείμενο να κάνει scroll στο status bar του IE, ώστε να μην μπορεί να δει ο επισκέπτης πού τον οδηγούν τα links που έχετε στη σελίδα σας.
Σε όλους αρέσει το μυστήριο και οι εκπλήξεις.
10. Βάλτε υπογράμμιση σε όσο πιο πολύ περιεχόμενο μπορείτε, αν είναι και στο ίδιο χρώμα που χρησιμοποιείτε και για τους συνδέσμους σας θα είναι ακόμα καλύτερα.
Σκοπός μας είναι να κάνουμε τον επισκέπτη μας ντετέκτιβ και να ανακαλύψει μόνος τους ποια στοιχεία είναι σύνδεσμοι και ποια περιεχόμενο.
11. Μη, προς Θεού, βάλετε πουθενά link “Επικοινωνία”.
Αφήστε τον επισκέπτη να βρει το mail σας απο τον hostmaster.
12. Δώστε οδηγίες στον επισκέπτη:
“Για να δείτε σωστά τη σελίδα πρεπει:
a) Να έχετε ανάλυση 1024×768
b) Internet explorer 6.2.34
c) 32 bit χρώμα
d) Να έχετε flash player 9.2
e) Να πατήσετε F11
f) Να κλείσετε τη βρύση
g) Να ανάψετε τσιγάρο
13. Φροντίστε να κάνετε τη δική σας σελίδα, την αρχική σελίδα (homepage) του επισκέπτη, χωρίς εκείνος βέβαια να το γνωρίζει.
Μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος θα νιώσει την επόμενη φορά, που θα ανοίξει τον browser του;;;
14. Η σελίδα σας πρέπει απαραίτητα να βγάζει οριζόντια μπάρα όχι μόνο στα 800χ600, αλλά και στα 1024χ768, ώστε να πειστούν επιτέλουν οι ανόητοι επισκέπτες να πάρουν το νέο 40άρι Plasma Monitor.
15. Βάλτε αγγλική κωδικοσελίδα σε ελληνικό κείμενο για να μάθουν επιτέλους οι άσχετοι χρήστες την αλλαγή κωδικοποίησης από τον internet explorer.
16. To template της εταιρικής σας σελίδας να είναι δοκιμασμένο και αποδεδειγμένα αποτελεσματικό.
17. Το φόντο της επαγγελματικής σας παρουσίασης να είναι μαύρο με κίτρινα γράμματα, κόκκινες επικεφαλίδες και μπλε links.
18. Βάλτε κάθε περιοχή του site σας να ανοίγει σε νέο παράθυρο μην τυχόν και χάσετε κανέναν επισκέπτη…
19. Βάλτε ένα “alert window” ενημερώνοντας τους χρήστες ότι μπήκαν στο site σας.
Έτσι, για το καλωσόρισες!
20. Μπλοκάρετε την αντιγραφή.”
crazygreekblogger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια