Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Sony προσφέρει αποκλειστικά τη συλλογή του FIFA® World Cup


Ο κατάλογος της συλλογής του FIFA World Cup™ είναι αποκλειστικά διαθέσιμος μέσω της πλατφόρμας BRAVIAInternetVideo και περιλαμβάνει τα FIFA World Cup από το 1930 μέχρι το 2002 και το top-20 των καλύτερων στιγμών του FIFA World Cup™
Η Sony ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει τη διάθεση της συλλογής του FIFA World Cup, μέσω Internet, σε τηλεοράσεις BRAVIA και Blu-ray Disc player στην Ελλάδα από 24 Μαΐου. Μ’ αυτόν τον τρόπο όσοι διαθέτουν ήδη τηλεόραση BRAVIA, BRAVIAHome Cinema και Sony Blu-ray player, αλλά και όσοι πρόκειται να αποκτήσουν, θα μπορούν μέσω της πλατφόρμας BRAVIA Internet Video να
απολαύσουν τις 20 καλύτερες στιγμές των Παγκοσμίων Κυπέλλων FIFA, να δουν θρυλικές ιστορίες και ανέκδοτα στιγμιότυπα ή το προφίλ των αγαπημένων τους μεγάλων άσσων του ποδοσφαίρου, μέσω της πλατφόρμας BRAVIA Internet Video.
Η πλατφόρμα BRAVIA Internet Video σας επιτρέπει να δείτε τις τηλεοπτικές εκπομπές που χάσατε μέσω των δημοφιλών υπηρεσιών ετεροχρονισμένης προβολής (‘catch-up TV’), δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε επαναλήψεις των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών όποτε το επιθυμείτε, στην άνεση του σπιτιού σας. Επίσης, σας προσφέρει πρόσβαση σε έναν ολόκληρο κόσμο δωρεάν ‘on demand’ περιεχομένου στο διαδίκτυο, από δικτυακούς τόπους όπως το YouTube™, το Dailymotion™ και πολλά άλλα ακόμα. Δεν χρειάζεται να συνδέσετε τον υπολογιστή σας ή να βλέπετε αυτό που σας ενδιαφέρει στη μικρή οθόνη του PC. Μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε νέα βίντεο και υπηρεσίες, αμέσως μόλις αυτά είναι διαθέσιμα και να αναπαράγετε περιεχόμενο πλήρους οθόνης κατ’ ευθείαν στην τηλεόρασή σας.
Η συνεργασία με τη FIFA έρχεται να προστεθεί στην ομάδα των συνεργατών της Sony για την πλατφόρμα BRAVIA Internet Video. Μεταφέρει μια πληθώρα ποδοσφαιρικών αγώνων, γεγονότων και ταινιών από έναν ευρύ κατάλογο, κατ’ ευθείαν στο σαλόνι σας, οποιαδήποτε στιγμή σας εξυπηρετεί.
Σύμφωνα με τον Christian Luecke, Director Consumer Marketing TV & Online Marketing της Sony Europe: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας έναν κατάλογο με τη συλλογή του FIFA World Cup, τη στιγμή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 της FIFA. Με την πλατφόρμα BRAVIA Internet Video και τη συνεργασία μας με τη FIFA, οι καλύτερες στιγμές του ποδοσφαίρου μπορούν να ζωντανέψουν σε κάθε σπίτι σε ολόκληρη την Ευρώπη, με το πάτημα ενός κουμπιού.»
Ο κατάλογος είναι εκτενής. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
sportsgossip

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια