Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η μόδα του Sex and the city 2

΄Οσο λατρεύουμε τις γυναίκες, τους άντρες και τις ρομαντικές ιστορίες του Sex and the City, άλλο τόσο ενθουσιαζόμαστε με τα υπέροχα ρούχα. Η σχεδιάστρια Patricia Field, η οποία επιμελείται ενδυματολογικά το Sex and the City από τα πρώτα του επεισόδια στο κανάλι HBO, δίνει πραγματικό ρεσιτάλ. Τα μοντέλα της είναι “in fashion”, εκτυφλωτικά και τόσο θεϊκά, που αισθάνεσαι σα να κοιτάς τον ήλιο κατάματα. Στο Sex and the City 2, η γυναίκα που τόλμησε να φέρει στη μόδα τα εφηβικά κολιέ με μονόγραμμα, μας υπόσχεται τόση μόδα, όση μια κινηματογραφική ταινία μπορεί να «αντέξει». Ας ρίξουμε όμως μια κρυφή ματιά σε μερικές από τις εμφανίσεις που θα δούμε στην μεγάλη οθόνη. . .
Κοιτώντας πάντα μπροστά
Ένα από τα ταλέντα της Field, είναι η ικανότητά της να κάνει κάθε γυναίκα να δείχνει ξεχωριστή και ντυμένη σύμφωνα με την προσωπικότητά της και οι πρωταγωνίστριες του Sex and the City, ειδικα όταν συναντιούνται για μεσημεριανό φαγητό, είναι το καλύτερο παράδειγμα: Η Miranda (Cynthia Nixon) φορώντας ένα κομψό ντραπέ μουσταρδί φόρεμα που φοριέται άνετα από το πρωί στο γραφείο, μέχρι την ώρα του μεσημεριανού διαλλείματος. 
Η Carrie (Sarah Jessica Parker) να μας ξετρελαίνει όπως πάντα με το σήμα κατατεθέν κολιέ με το όνομά της και γόβες Louboutin. Η Samantha (Kim Cattrall) δίνοντας πάντα σημασία στο να δείχνει σέξυ, χωρίς ποτέ να χάνει την φινέτσα της, φορώντας λευκά Polly Heels της Patricia Field. Κι εμείς τολμάμε τα συγκεκριμένα παπούτσια αλλά σε μαύρο, χρυσό ή τρίχρωμα. Τέλος η Charlotte (Kristin Davis) πάντα αριστοκρατική, φορώντας ένα πρωινό ρετρό φόρεμα μέχρι το γόνατο, σε γλυκούς ροζ τόνους που θα έκανε την Jackie O πολύ περήφανη.

Τα “classy” ντεκολτέ

Τα ντεκολτέ είναι πάντα στη μόδα. Η Miranda τολμά να αποκαλύπτει το ντεκολτέ της τόσο, ώστε να μας φέρνει στο νου, τόσο την αγαπημένη ζώνη της Carrie από το Sex and the City 1, όσο και το πράσινο Versace φόρεμα της J Lo στα βραβεία Grammy.

Με το κατάλληλο στήθος - το μικρό είναι καλύτερο μιας και καμία δεν θέλει να δείχνει σαν την Mariah Carey φορώντας ένα βαθύ ντεκολτέ εκτός από την ίδια την Mariah Carey - και με ικανοποιητική ποσότητα αυτοκόλλητου φιλμ, για να αποφευχθούν καταστροφικές αποκαλύψεις, ένα φόρεμα σαν κι αυτό μπορεί πραγματικά να προσελκύσει πολλά βλέματα, με την καλή έννοια πάντα!

Το εξώπλατο επιστρέφει

Πολλές φορές ένα «αβυσσαλέο» εξώπλατο, είναι πολύ καλύτερο από το πιο αποκαλυπτικό ντεκολτέ. Για χρόνια η μόδα το ‘χε ξεχάσει, η πλάτη όμως επιστρέφει και γίνεται η νέα ερωτογενής ζώνη. Θυμηθείτε μόνο αυτό, όταν δείχνετε «πολλή πλάτη» κρατήστε το μπροστινό μέρος καλυμένο, έτσι ώστε όταν γυρίζετε να κάνετε στο φιλοθεάμον κοινό σας, μια γλυκιά και σέξυ έκπληξη.
Η αποκαλυπτική βραδυνή τουαλέτα με πούλιες που φορά η Samantha, είναι το ντύσιμο που κάνει κάθε άντρα, αμήχανα να σκεφτεί «Δεν θέλω να φύγεις, αλλά μ’ αρέσει τόσο πολύ το θέαμα όταν απομακρύνεσαι…» Τα χρώματα της υψηλής ραπτικής Χρώμα, χρώμα, χρώμα! Αυτό πρέπει να είναι το μοτό του καλοκαιριού. Η Sarah Jessica Parker δήλωσε ότι ελπίζει η ταινία να προτρέψει κάθε γυναίκα να συμπεριλάβει στην γκαρνταρόμπα της ένα όμορφο, αέρινο, μάξι φόρεμα. Οκ, μας έπεισες!
Η Carrie φορώντας ένα μάξι φόρεμα με πιέτες, είναι μια πραγματική θεά της Disco. Και το καλύτερο; Αυτό το φόρεμα φοριέται άνετα από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ στο κλαμπ, απλά προσθέτοντας μερικά χρυσά αξεσουάρ!

Τα "trends" της Field

Ας δούμε λοιπόν τώρα συνολικά, τις τάσεις της μόδας που μας προτείνει να ακολουθήσουμε η Patricia Field. Στην ταινία αυτή δημιούργησε ένα ενδυματολογικό σκηνικό, με διάφορες στυλιστικές επιλογές, που άνετα μπορούν να συνδιαστούν με κάθε γκαρνταρόμπα και να είναι προσιτές σε κάθε πορτοφόλι. Τάση Νο1: (Από την Carrie)Ο ένας ώμος έξω. Το στυλ της αρχαίας ελληνίδας θεάς επιστρέφει και κολακεύει σχεδόν κάθε γυναίκα. Ακόμα κι αν δεν τολμάτε να συνδιάσετε ένα ροζ φόρεμα με ένα πολύχρωμο τουρμπάν, ένα φόρεμα με έξω τον έναν ώμο είναι σημαντικό να προστεθεί στην φετινή σας γκαρνταρόμπα. Τάση Νο2: (από την Miranda) Οι τσάντες με μεταλλικά τρουκ. Ξεχάστε αυτά που ξέρατε, τα τρουκ είναι must. Σε τσάντες, ζώνες, μπρασελέ και δαχτυλίδια τα τρουκ είναι η έκπληξη αυτής της σαιζόν προσθέτοντας λίγη «αγριάδα» στην ντουλάπα σας. Τάση Νο3: (από την Charlotte) Οι ρίγες. Μεγάλες ριγές σε ναυτικό στυλ υπήρξαν σε όλες τις πασαρέλες το 2010. Θυμηθήτε μόνο ότι οι οριζόντιες ρίγες σπάνια κολακεύουν. Τάσεις Νο4 και 5: (από την Samantha) Τα σαλβάρια με άρωμα ανατολής και οι πούλιες. Το Sex and the City 2 διαδραματίζεται στο Abu Dhabi, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Τα ανατολίτικα σαλβάρια κάνουν τις περισσότερες από εμάς να μοιάζουμε σα να φοράμε πάνα. Λυπούμαστε Patricia αλλά δεν θα πάρουμε! Ωστόσο το γεγονός ότι το σαλβάρι της Samantha είναι στολισμένο με χρυσές πούλιες ταιριάζει απόλυτα στην άποψή μας, ότι τίποτα δεν αναδεικνύει καλύτερα ένα απλό ντύσιμο, εκτός από κάτι που να λαμπυρίζει.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια