Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Brangelina


Πάσχουν τα δίδυμα των Brangelina από σύνδρομο Down;
Αυτή τη φορά τα κουτσομπολίστικα έντυπα το παρατράβηξαν!
Η εφημερίδα National Enquirer βγήκε με ένα κατάπτυστο πρωτοσέλιδο με τίτλο: «Brad & Angelina: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υγεία των διδύμων.
Πληροφορίες ότι η Vivienne και ο Knox πάσχουν από σύνδρομο Down»!!!
Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι τα δίδυμα των Brangelina, Vivienne και Knox πάσχουν από σύνδρομο Down, και κάνουν λόγο για
 ένα τραγικό οικογενειακό μυστικό που έρχεται τώρα στο φως της δημοσιότητας!
Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού όμως τονίζουν ότι όλα όσα γράφονται δεν είναι τίποτε άλλο παρά ράδιο αρβύλες και ότι αν όντως υπήρχε πρόβλημα τότε τόσο η Angelina Jolie, όσο και ο Brad Pitt θα το είχαν πει από μόνοι τους, ώστε να μην στιγματιστούν τα παιδιά τους.
«Σιχαίνονται το γεγονός ότι τα παιδιά τους βρίσκονται συνεχώς υπό το άγρυπνο βλέμμα των παπαράτσι.
Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούν όλη αυτή την κατάσταση.
Όσον αφορά στους ίδιους τα παιδιά τους είναι τέλεια.
Ο Brad και η Angelina δε συνηθίζουν να κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί», λένε φίλοι του ζευγαριού.
Το χειρότερο είναι ότι η εφημερίδα παρουσιάζει φωτογραφίες που δήθεν αποδεικνύουν ότι τα δίδυμα πάσχουν από σύνδρομο Down, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από πολύ κόσμο που υποστηρίζει ότι είναι ανήθικο να θίγονται τόσο ευαίσθητα θέματα μόνο και μόνο για να πουλήσει φύλλα!!!
Αν ισχύει πάντως το δημοσίευμα, τότε μιλάμε για μια οικογενειακή τραγωδία.
Αν όμως όλα αυτά ανήκουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας του συγγραφέα τους, τότε ο Brad Pitt και η Angelina Jolie θα πρέπει να κινηθούν νομικά κατά της εφημερίδας.
Γιατί είναι άλλο να ασχολούνται μαζί τους, που έτσι κι αλλιώς είναι πρόσωπα της showbiz, κι άλλο να εκμεταλλεύονται ανήλικα παιδιά.
e-freddo

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια