Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ειδικές θέσεις στάθμευσης για ΑμεΑ στο Δήμο Ηλιούπολης

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης , σε πρόσφατη συνεδρίασή του, αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, τη δημιουργία δεκαέξι ειδικών θέσεων στάθμευσης για άτομα με αναπηρία σε κοινωφελείς - κοινόχρηστους χώρους της πόλης, κατόπιν εισήγησης του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Τάσου Ευσταθίου.
Πιο συγκεκριμένα νέες τέτοιες θέσεις στάθμευσης δημιουργούνται στα παρακάτω σημεία του Δήμου:

Από μία θέση στην Αστυνομία, στη στάση του Μετρό "Άγιος Δημήτριος", στην Εφορία, στο Υποθηκοφυλακείο, στο Δημοτικό Θέατρο, στην είσοδο του γηπέδου ποδοσφαίρου, στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού μπροστά στο υποκατάστημα της Εθνικής Τραπέζης, στην Πλατεία Ανεξαρτησίας μπροστά στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης μπροστά στην παιδική χαρά επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, από μία θέση στα ΚΕΠ και τέσσερις θέσεις στο Δημοτικό πάρκινγκ, επί των οδών Μαρίνου Αντύπα και Φραντζή.
Οι ανωτέρω ειδικές θέσεις θα έχουν πλάτους 3,5 μ. και θα σημανθούν οριζοντίως επί τους εδάφους και καθέτως επί στύλου με την πινακίδα (Ρ-71).
'Οπου προβλέπεται θα γίνει κατάλληλη σύνδεση της στάθμης του χώρου στάθμευσης με τυχόν παρακείμενο πεζοδρόμιο με κεκλιμένο επίπεδο. 
Νέα της Ηλιούπολης

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια