Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τουριστική καμπάνια από τη νομαρχία Λάρισας

Ν
α προσελκύσει τουρίστες από τη Δυτική Θεσσαλία αλλά και τη Βόρεια Ελλάδα επιδιώκει η νομαρχία Λάρισας, ειδικά φέτος που η οικονομική κρίση προμηνύεται δύσκολη για τον τουρισμό.
Για το σκοπό αυτό το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της νομαρχίας ξεκινά από...
την ερχόμενη Τρίτη, 1 Ιουνίου, καμπάνια σε 11 πόλεις της Θεσσαλίας και της Βόρειας Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η Θεσσαλονίκη.
Στις πόλεις αυτές, το προσωπικό της νομαρχίας θα διανείμει διαφημιστικά φυλλάδια που θα προβάλλουν τις τουριστικές δυνατότητες του νομού Λάρισας και θα περιέχει πληροφορίες τόσο για τις φυσικές ομορφιές του νομού, όσο και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που προσφέρονται στην περιοχή μας, όπως είναι για παράδειγμα ο θρησκευτικός τουρισμός ή η ορειβασία.
Ανάλογη  καμπάνια είχε γίνει και τα περασμένα χρόνια τέτοια εποχή με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, καθώς καταγράφηκε σημαντικός αριθμός αφίξεων από τη Βόρεια Ελλάδα και τη Δυτική Θεσσαλία.
Στη νομαρχία δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη φετινή προσπάθεια πιστεύοντας ότι ο εσωτερικός τουρισμός θα είναι το δυνατό χαρτί ενός νομού με μεγάλες δυνατότητες, με εύκολη πρόσβαση από τη Δυτική Θεσσαλία και τη Βόρεια Ελλάδα, που μπορεί να προσφέρει ποιοτικές διακοπές σε τιμές πολύ ανταγωνιστικές.
Η τουριστική καμπάνια πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο και την Τ.Ε.Δ.Κ.
Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως  εξής:
- Τρίκαλα Δευτέρα 31 Μαϊου, Καρδίτσα Τρίτη 1 Ιουνίου, Κοζάνη Τετάρτη 2 Ιουνίου, Γρεβενά Πέμπτη 3 Ιουνίου, Καστοριά Παρασκευή 4 Ιουνίου,   Φλώρινα Σάββατο 5 Ιουνίου, Νάουσα Κυριακή 6 Ιουνίου, Έδεσσα Δευτέρα 7  Ιουνίου, Βέροια Τρίτη 8 Ιουνίου, Πτολεμαΐδα Τετάρτη 9 Ιουνίου και Θεσσαλονίκη Πέμπτη 10 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια