Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δωμάτια μόνο για τουρίστες!

Όσο πλησιάζει η καλοκαιρινή σεζόν, οι ξενοδόχοι ενώ υποσχέθηκαν να ρίξουν τις τιμές, προκειμένου να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο και να προσελκύσουν πελάτες, χρεώνουν τους Έλληνες μέχρι και έξι φορές πάνω σε σχέση με τις τιμές που παρουσιάζουν στο διαδίκτυο.
Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την κρίση στον τουρισμό φαίνεται πως δεν έχει αγγίξει πολλούς επιχειρηματίες αφού βρίσκουν ευκαιρία να εξαπατήσουν τον υποψήφιο πελάτη.
Τα δωμάτια πια μοιράζονται κατ άτομο με σκοπό η τιμή να πέσει πιό χαμηλά... Δείτε συγκεκριμένα παραδείγματα:

Μέσω Ιρλανδίας δωμάτιο πε πισίνα από 4 ευρώ στο internet , στα 25 ευρώ τηλεφωνικώς
Αυτήν την ελκυστική τιμή παρουσιάζει η ιστοσελίδα travelrepublic.co.uk για τους ξένους τουρίστες που ενδιαφέρονται να κάνουν διακοπές στην Κρήτη σε ξενοδοχείο δύο αστέρων με πισίνα. Τηλεφωνώντας όμως ως έλληνες στο συγκεκριμένο κατάλυμα,ο ιδιοκτήτης μας πούλησε το δωμάτιο για 25 ευρώ την βραδιά, δηλαδή έξι.. φορές πιο ακριβά! Όταν όμως του επισημάναμε οτι βρήκαμε δωμάτιο στο ξενοδοχείο του με 4 ευρώ, τότε παραδέχτηκε οτι όντως έχει αναθέσει σε διαδυκτιακό πρακτορείο να πουλάει 8 ευρώ το δίκλινο!
Σαντορίνη από 6,6 ευρώ στο internet στα 17 ευρώ τηλεφωνικώς
Στη Σαντορίνη βρίσκουμε από το ξένο τουριστικό πρακτορείοhostelbookers.com,διαθέσιμη κράτηση προς 6,50 ευρώ το δωμάτιο μοιρασμένο. Αν θελήσουμε να το κρατήσουμε prive η τιμή θα αυξηθεί στα 7 ευρώ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή της Περίσσας,όπως λέει η ιστοσελίδα, ενώ διαθέτει πισίνα και όλα τα κομφόρ στα δωμάτια. Επικοικώνησαν με τον ιδιοκτήτη ο οποίος πούλησε 17 ευρώ το δίκλινο,δηλαδή 10 ευρώ παραπάνω.Παράλληλα,όταν του αποκαλύψαμε οτι βρήκαμε το ίδιο δωμάτιοσε διαδυκτιακό πρακτορείο μόλις 6,6 ευρώ,μας απάντησε πως αν μπορέσουμε να το κλείσουμε με αυτόν τον τρόπο να το κάνουμε.
Νάξος από 7 ευρώ στο internet στα 20 ευρώ τηλεφωνικώς
Στη Νάξο,από το ίδιο πρακτορείο, βρίσκουμε διαθέσιμη κράτηση προς 7 ευρώ το άτομο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 150 μέτρα από την παραλία του Αγίου Γεωργίου και 200 μέτρα από το κέντρο της πόλης,όπως ισχυρίζεται η ιστοσελίδα. Επίσης η ιστοσελίδα αναφέρει πως υπάρχει δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ενώ τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα. Ο ιδιοκτήτης τηλεφωνικά δίνει το δίκλινο 20 ευρώ.
Πάρος 7 ευρώ
Στην Πάρο στο χωριό Δριός,το πρακτορείο συνεργάζεται με συγκρότημα δωματίων που προσφέρεται κράτηση από 7 ευρώ,όπως γράφει η ιστοσελίδα. Παράλληλα επισημαίνει πως τα δωμάτια έχουν όλα τα κομφόρ ενώ το συγκρότημα βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από την παραλία.Τηλεφωνικά το δωμάτιο έχει 17 ευρώ.
Ρόδος 8 ευρώ
Για την Ρόδο,το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει βγάλει προσφορά από 8 ευρώ το άτομο όπως γράφει η ιστοσελίδα του. Η κράτηση αφορά ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή Πεύκος πολύ κοντά στην παραλία. Τα δωμάτια όπως περιγράφει είναι άνετα και διαθέτουν όλα τα κομφόρ.Τηλεφωνικά η τιμή του δωματίου εκτοξέυεται στα 20 ευρώ.
ellinaseleutherospolitis
trelokouneli

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια