Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γράμμα απο έναν καπνιστή


Ψηφίστηκε, κακήν κακώς, ο νόμος περί απαγόρευσης του καπνίσματος όπως όλοι γνωρίζουμε και από τότε τα νεύρα μου παίζουν μαντολίνο, από τη μία γιατί πληρώνω ένα πακέτο τσιγάρα σαν ένα πλήρες γεύμα μαζί με αναψυκτικό και γλυκό και από την άλλη με τους αντικαπνιστές.
Επανάσταση, λοιπόν, από τους απανταχού αντικαπνιστές, που.....
βρήκαν πάτημα να μας σπάσουν έτη περισσότερο τα νεύρα.
Ξαφνικά, και ενώ μέχρι πριν την απαγόρευση όλοι συμβιβάζονταν με
αυτή την ομολογουμένως κακή συνήθεια, τόσο για τους παθητικούς όσο και τους ενεργητικούς καπνιστές, κάθε καρυδιάς καρύδι επαναστατεί και αρχίζει να κουνάει το χέρι περίεργα, βήχει, σου ζητάει να το σβήσεις, μπαίνει στα διάφορα blogs και παραπονιέται για τους χώρους που δε τηρούν τους κανόνες, γκρινιάζει για την υγεία του, μέχρι και γραμμή τηλεφώνου έβαλε το υπουργείο για να παίρνεις και να ικανοποιείς τα χουντικά ένστικτά σου καρφώνοντας επώνυμα όποιον θες, και όλα αυτά με το φόβο του θανάτου.
Αγαπητέ φίλε αντικαπνιστή, αν φοβούσαι για την υγεία σου τότε πάνε ζήσε πάνω σε κανένα βουνό που δεν έχει αυτοκίνητα μήπως σε πατήσουν, κινητά για να σε χτυπήσει η ακτινοβολία, junk food για να αποφύγεις τη χοληστερίνη, γλυκά για το σάκχαρο, μολυσμένο νερό κτλ. και εν τέλει το άκρως θανατηφόρο τσιγάρο.
Άσε μας εμάς να επιλέξουμε να πεθάνουμε μη υγιείς και άμε στο καλό.
Βύρωνας - chillout

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια