Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κατασκηνώσεις για ΑμεΑ Επαρχίας Μεραμβέλλου

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Επαρχίας Μεραμβέλλου ενημερώνει τα μέλη του ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ 2010 , που οργανώνει κάθε καλοκαίρι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, στον οποίο συμμετέχει και ο σύλλογός μας, άρχισαν
Για περισσότερες πληροφορίες και για να προμηθευτούν τα Δελτία Κατασκηνωτών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματέα του Συλλόγου Μαριάννα Διαμαντοπούλου στο τηλέφωνο: 28410-28.433 ή στη διεύθυνση Αθανασίου Διάκου 3, 10.00 - 14.00 και 17.00 - 20.00 τις εργάσιμες ημέρες.
Επισημαίνεται ότι τα Δελτία Κατασκηνωτών πρέπει να συμπληρωθούν και να μας επιστραφούν μέχρι τις 19 Απριλίου 2010, ημέρα Δευτέρα.
Απαραίτητα δικαιολογητικά:

Δελτίο Κατασκηνωτή, το οποίο περιέχει της εξής πληροφορίες
*  Μία απλή φωτογραφία του κατασκηνωτή.
*  Στοιχεία κατασκηνωτή/τριας ΑμεΑ (Επισημαίνεται πως η ηλικία των κατασκηνωτών πρέπει να είναι από 10 μέχρι 50 ετών).
*  Αναλυτική περιγραφή καταστάσεως υγείας, ενυπόγραφη από το θεράποντα ιατρό του ενδιαφερομένου.
*  Υπεύθυνη Δήλωση γονέα ή κηδεμόνα ότι το παιδί του μπορεί να συμμετάσχει στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα με δική του ευθύνη.
*  Γνωμάτευση της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής, όπου φαίνεται η κατηγορία της αναπηρίας.
Ζητούνται συνοδοί
Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων ΑμεΑ Επαρχίας Μεραμβέλλου ζητάει άτομα να συνοδέψουν παιδιά με αναπηρίες στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ 2010, που οργανώνει κάθε καλοκαίρι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ στο οποίο συμμετέχει και ο Σύλλογός μας.
Οι συνοδοί πρέπει να είναι από 18 ετών και πάνω. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να προμηθευτούν την Αίτηση Συνοδού Κατασκηνώσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματέα του Συλλόγου Μαριάννα Διαμαντοπούλου στο τηλ: 28410-28.433 ή στη διεύθυνση Αθανασίου Διάκου 3, 10.00 - 14.00 και 17.00 - 20-00 τις εργάσιμες μέρες.
Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις συνοδών κατασκηνώσεων πρέπει να συμπληρωθούν και να μας επιστραφούν μέχρι τις 19 Απριλίου 2010, ημέρα Δευτέρα .   
ΕΦΗ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια