Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Επικίνδυνο το στοματικό σεξ!

Η κύρια αιτία του καρκίνου του λάρυγγα σε άτομα κάτω των 50 ετών, όπως φαίνεται είναι ο στοματικός έρωτας, σύμφωνα με έρευνες επιστημών.
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος ιός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ παρατηρείται μια ανησυχητικά αυξανόμενη τάση τις τελευταίες δεκαετίες.
Οι γιατροί έχουν ζητήσει από άνδρες και γυναίκες να εμβολιαστούν κατά του HPV, μήπως και σταματήσει η εξάπλωση της ασθένειας.
Ο HPV είναι περισσότερο γνωστός καθώς οφείλεται κατά 70 τοις εκατό για την εμφάνιση καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Αν και από το 2008, έχουν αρχίσει να εμβολιάζονται κορίτσια ηλικίας 12 και 13 ετών ωστόσο μπορεί επίσης να προκαλέσει κονδυλώματα και άλλες μορφές καρκίνου.
Επίσης έρευνες έδειξαν πως όλο και περισσότερο τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα μπορούν να οδηγήσουν στην εμφάνιση καρκίνου οποιασδήποτε μορφής.
Σε Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ, οι εμφανίσεις του καρκίνου του λάρυγγα τα τελευταία 20 χρόνια έχουν διπλασιαστεί ενώ στην Σουηδία από το 1970 έως σήμερα το ένα τέταρτο του καρκίνου του λάρυγγα προέρχεται από το στοματικό σεξ.
Τέλος, ερευνητές της αμερικανικής ένωσης για την πρόοδο της επιστήμης σε διάσκεψη που έγινε στην Ουάσιγκτον θεώρησαν πως οι γονείς πρέπει να μιλήσουν από νωρίς στα παιδιά τους ώστε να μην έχουν δυσάρεστες συνέπειες στο μέλλον.
Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε εμείς είναι το ότι είναι ωραίο δεν παύει να είναι και επικίνδυνο συνάμα... 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια