Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αυτό είναι το μοντέλο που συνελήφθη για πορνεία

Γνωστό τηλεοπτικό μοντέλο, το οποίο, συνελήφθη για πορνεία από αστυνομικούς του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.
Πρόκειται για την26χρονη  Μίνα Ιορδανίδου το
οποίο εκδιδόταν με το όνομα ''Μιλένα'' μέσα από την ιστοσελίδα escortnews.eu Στον συγκεκριμένο δικτυακό τόπο δημοσιεύονταν φωτογραφίες του μοντέλου - μαζί με άλλες γυναίκες -, καθώς και πληροφορίες για τις ίδιες και τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.
Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν στα τηλέφωνα, που έδινε το site για τα ροζ ραντεβού, και κανόνισαν να συναντήσουν τη ''Μιλένα'' σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη το βράδυ. Η αμοιβή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες του μοντέλου για μισή ώρα ήταν 250 ευρώ.
Την ώρα που η κοπέλα άρχιζε να βγάζει τα ρούχα της και ενώ είχε ήδη παραλάβει τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ο αστυνομικός - πελάτης τη συνέλαβε με την κατηγορία ότι εκδιδόταν παράνομα.
Μαζί με την Μίνα Ιορδανίδου συνελήφθη σε διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου και μία 36χρονη από τη Ρωσία, που επίσης προσέφερε τις ερωτικές της υπηρεσίες μέσα από το ίδιο site.
Η υπόθεση τώρα παραπέμπεται στον εισαγγελέα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια