Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ελεονώρα, Η νέα μούσα του Λάκη!

Για μια ακόμα φορά ο ανατρεπτικός Λάκης Γαβαλάς έκανε τη διαφορά αφήνοντας τους παρευρισκόμενους με το στόμα ανοιχτό.
Ειδικά όταν στο catwalk περπάτησε με χάρη η rock'n' rolla  Ελεονόρα Μελέτη με φόρεμα σε σχήμα βασιλικής κορόνας και με extensions σε διάφορα χρώματα που θύμιζαν...Μοϊκάνα.
'Δεν είχα άγχος, η πασαρέλα έπρεπε να έχει για να μην "κλατάρει".
Πέρασα υπέροχα, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και ήταν τιμή μου που
ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος μου έκανε αυτή τη τιμή, οπότε ούτε το πρωινό ξύπνημα αλλά ούτε και βραδινό ύπνο υπολόγισα" όπως η ίδια δήλωσε.
'Οσο για το Λάκη Γαβαλά που - εκκεντρικός όπως πάντα - φορούσε ένα ιδιόρρυθμο καφέ καπέλο και ένα κολιέ με...φρούτα.
."Η Ελεονόρα επιλέχθηκε από ένα γκάλοπ που κάνουν οι .LAK fans και ήταν το άτομο που γούσταραν περισσότερο. Είναι πειθαρχημένη, συνεργάσιμη, ντροπαλή και συνεσταλμένη, αυτά ήταν τα στοιχεία του χαρακτήρα της που με εντυπωσίασαν και αυτό ακριβώς παρουσίασε και στην παρασέλα. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι μοντέλα.
Την ευχαριστώ για την τιμή, την υπομονή και τη γλυκιά της παρουσία" είπε ο Λάκης Γαβαλάς
Το .LAK jewelry Show για την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2010, που τίμησε με τη live on stage performance του και το μουσικό γκρουπ Emigre, αντανακλούσε τη λάμψη των πολύτιμων λίθων της σοφίας, της αγάπης και της πίστης στις ανεκτίμητες αξίες της ζωής.
"Κάθε σόου μας έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα μεγάλο πάρτι και όχι τόσο να δείξει κι άλλη μια κολεξιόν.
Η μόδα έχει κάποια ειρωνεία και κάποια σχετική ανεμελιά, αυτό τουλάχιστον νιώθω και αυτό θέλω να δείχνω. Βαρέθηκα να βλέπω τη γυναίκα - φιγουρίνι", λέει ο δαιμόνιος Λάκης Γαβαλάς....
GLAM

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια