Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πρόστιμο στον ΑΝΤ1 για το Next Top Model

Οικονομικές κυρώσεις συνολικού ύψους 58.000 ευρώ αλλά και δυο συστάσεις, επέβαλε χθες το ΕΣΡ σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς.
Το μεγαλύτερο μέρος των κυρώσεων επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Antenna στον οποίο εκτός από πρόστιμο 20.000 ευρώ για αναξιοπρεπή συμπεριφορά σε συμμετέχουσες σε τηλεπαιχνίδι (Next Top Model), επιβλήθηκε και η κύρωση δύο συστάσεων, η μια για παράλειψη προβολής ειδικού σήματος κατά την μετάδοση χρονοθυρίδων τηλεπωλήσεων και η δεύτερη για
την προβολή τρέιλερ νυχτερινού προγράμματος στη μεσημβρινή ζώνη.
Επίσης με την οικονομική κύρωση του προστίμου των 20.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR για την προβολή χωρίς της κατάλληλη σήμανση, μέσα από την εκπομπή Φώτης και Μαρία, θέματος σχετικού με τρανσέξουαλ, ενώ με πρόστιμο 15.000 ευρώ τιμωρήθηκε η εκπομπή του Alpha για την προβολή του προγράμματος CSI MIAMI, με εσφαλμένη σήμανση.
Τα πρόστιμα της ανεξάρτητης αρχής ολοκληρώθηκαν με την επιβολή οικονομικής κύρωσης ύψους 3.000 ευρώ στο ραδιοσταθμό Super FM νομού Πιερίας για προσβολή της προσωπικότητας του αντιδημάρχου Κατερίνης, μέσα από εκπομπή.
Όχι σε 4 ραδιοσταθμούς
Κατά τη χθεσινή εξάλλου συνεδρίαση το ΕΣΡ, αποφάνθηκε αρνητικά σχετικά με τη νόμιμη λειτουργία 4 ραδιοσταθμών. Ειδικότερα η ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή, δεν εξέδωσε βεβαίωση νομίμου λειτουργίας για του ραδιοσταθμούς Ελληνικός FM και Ιδιωτική Ραδιοφωνία Χρυσούπολης και οι δυο νομού Καβάλας, για το Ράδιο Κως νομού Δωδεκανήσου και για το Ηρόδοτος FM νομού Αττικής.
allismedia

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια