Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Tα φετίχ των επωνύμων στο… sex!

Όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε οι «πιπεράτες» ερωτικές περιπέτειες των επωνύμων σας κινούν την περιέργεια για κάποιο λόγο!
Για αυτό και εμείς φροντίσαμε να σας ενημερώσουμε για τα φετίχ τους στο sex!!!
H Ναταλί Θάνου παραδέχτηκε: «Δεν αγαπάω τίποτα πιο πολύ από το sex» και ξάφνιασε (ευχάριστα) τον ανδρικό πληθυσμό.
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης από την άλλη προκάλεσε την περιέργεια των γυναικών, που τον θεωρούν το απόλυτο αρσενικό, με την ατάκα του «Έχω ταμπού στο sex και προσπαθώ να τα ξεπεράσω». Να ξέρες, Παναγιώτη, πόσες είναι πρόθυμες να σε βοηθήσουν σε αυτή σου την προσπάθεια!!!
Η Σοφία Αλιμπέρτη που γενικώς μας συνηθίζει σε τέτοια μας σόκαρε
όταν είπε: «Το μόνο one night stand στην ζωή μου ήταν ο Πάριος. Δεν θα το ξαναέκανα, αφού κατέληξα παντρεμένη 10 χρόνια με δύο παιδιά»!
Αν σας έλεγε κάποιος ότι δεν «καθόταν» γκόμενα στον Γεωργούλη, όταν ήταν πιο μικρός θα το πιστεύατε;; Και όμως ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Έχω αντέξει 4 μήνες χωρίς ταίρι… στο γυμνάσιο (!). Από τότε δεν το ξαναέκανε»!
Αντιθέτως, ο Νίνο δηλώνει «Δεν με ενδιέφερε ποτέ το sex. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει τις λιγότερες σεξουαλικές εμπειρίες» και μας εκπλήσσει είναι η αλήθεια.
Αξέχαστη μας έμεινε η ατάκα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: «Για μένα ο αυνανισμός δεν είναι ταμπού»!
Τέλος, η Χριστίνα Κωλέτσα δήλωσε «Δεν μου αρέσει να προσποιούμαι στο sex» και έκανε τους άντρες να «λιώνουν» ακόμα περισσότερο.
star.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια