Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βρέθηκε η ουσία που... λεύκαινε τον Jackson!!!

Οι ερευνητές που στη νοικιασμένη βίλλα του Μάικλ Τζάκσον στην Καλιφόρνια στα πλαίσια της έρευνας βάσει των στοιχείων που κατέθεσε ο γιατρός του Κόνραντ Μιούρεϊ, ο οποίος δήλωσε ότι είχε αφήσει μία ιατρική τσάντα σε συρτάρι μίας ντουλάπας.
Κατα τη διάρκεια της έρευνας για τον εντοπισμό της τσάντας του γιατρού, οι ερευνητές βρέθηκαν μπροστά σε μία έκπληξη.
Ηταν γνωστό ότι ο βασιλιάς της ποπ προσπαθούσε πολλά χρόνια είτε με απανωτές επεμβάσεις είτε με άλλο άγνωστο τρόπο να επέμβει στο χρώμα του δέρματός του.
Αυτό ήταν εμφανές, όχι τόσο στη σκηνή όσο στις φωτογραφίσεις από παπαράτσι σε διάφορες χρονικές στιγμές στις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, παρά το γεγονός ότι πάντα προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό του με καπέλλο, γυαλιά, φουλάρια στο ύψος της μύτης και τα μαλλιά πεσμένα μπροστά.
Αυτό που δεν ήταν γνωστό και αποκαλύφθηκε με τον θάνατό του, ήταν ότι... ο Μάικλ Τζάκσον έπασχε από λεύκη, μία ασθένεια ευρέως γνωστή από την οποία πάσχει το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού και προκαλεί κηλίδες αποχρωματισμού του δέρματος.
Σύμφωνα με την επικρατούσα ιατρική θεωρία η λεύκη είναι κυρίως ψυχωσωματική και η θεραπεία, πέρα από τους βιοχημικούς παράγοντες, περιλαμβάνει και ψυχολογική υποστήριξη από ειδικευμένους ψυχοδερματολόγους.
Οι ερευνητές λοιπόν, βρήκαν την κρέμα που λεύκαινε το δέρμα του Τζάκσον.
Και τη χρησιμοποιούσε για να δίνει ένα ομοιόμορφο λευκό χρώμα, έτσι ώστε να μην είναι εμφανείς οι κηλίδες.
Για την ακρίβεια η ποσότητα που βρήκαν τους εξέπληξε.
Συνολικά 37 σωληνάρια μεγάλων διαστάσεων από δύο φαρμακευτικές λοσιόν ήταν αποθηκευμένες στο σπίτι του Τζάκσον μια και καθώς φαίνεται ο βασιλιάς της ποπ τις χρησιμοποιούσε σε μεγάλες ποσότητες.
Καμμία από τις ουσίες που περιέχουν οι λοσιόν δεν εντοπίστηκαν στην τοξικολογική εξέταση που έγινε μετά τον θάνατό του, ούτε βέβαια συνέτειναν στο τέλος του, το οποίο προήλθε από υπερβολική δόση Προποφόλ, ενός ηρεμηστικού που του χορηγούσε ο γιατρός του για να τον βοηθά να κοιμάται.
Αρχικά ο γιατρός Κόνραντ Μιούρεϊ είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια, για την χορήγηση του φαρμάκου, αλλά απαλλάχθηκε από την κατηγορία.

alepounews

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια