Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι σταρ της μόδας μιλούν για τις Hot τάσεις "Άνοιξη - Καλοκαίρι 2010"

* Ντάιαν Κρούγκερ, ηθοποιός: "Στα σόου μόδας λάτρεψα τα μεταξωτά φορέματα Donna Karan στο χρώμα του δέρματος"
* Ναρσίσο Ροντρίγκεζ, σχεδιαστής μόδας: "Όταν βλέπω στον δρόμο για γυναίκα που φοράει λευκό αντρικό πουκάμισο (σιδερωμένο τέλεια ή και ελαφρώς τσαλακωμένο), γυρνάω πάντα το κεφάλι για να την κοιτάξω.."
* Μάρκ Τζέικομπς, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton:"Η μόδα του καλοκαιριού επιβάλλει σαμπό, φούξια κραγιόν και μεγάλους φιόγκους στα μαλλιά. Τα έδειξα όλα και στη νέα κολεξιόν μου"
* Κλοέ Σεβινί, ηθοποιός:"Το βασικό κομμάτι της σεζόν για μένα είναι σίγουρα τα σορτς. Δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι"
* Νικολά Γκεσκιέρ, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balenciaga: "Θεωρώ ultra sexy τα ψηλοτάκουνα σανδάλια συνδυασμένα με μίνι φορέματα. Όποιον άντρα κι αν ρωτήσετε, κορίτσια, το ίδιο θα σας πει!"
* Ντίτα φον Τιζ, χορεύτρια: "Μου αρέσουν πολύ οι οργάντζες του οίκου Lanvin που μοιάζουν με ροζ σύννεφο... Είναι όνειρο!"
* Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ηθοποιός: "Φέτος στα ντεφιλέ ξεχώρισα τα ρετρό λευκά φορέματα του Μάρκο Ζανίνι για τον οίκο Rochas. Θα αγοράσω οπωσδήποτε ένα. Νομίζω ότι θα μου πηγαίνει"
* Καρολίν Γκρουόζι, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Chopard: "Aυτό το καλοκαίρι θα συνδυάσω οπωσδήποτε τα τζιν μου με πολύτιμα κοσμήματα. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από την άνεση συνδυασμένη με την πολυτέλεια;"
* Σίλβια Φέντι, σχεδιάστρια μόδας: "Hot είναι φέτος οι ψηλοτάκουνες γόβες, η νέα maxi bag Fendi και μια γκάμα Τ-shirts σε όλα τα χρώματα. Απόλυτο αστικό chic!"
* Ούμα Θέρμαν, ηθοποιός: "Θα σας πω τι σημαίνει σέξι ντύσιμο για μένα: να φοράω ένα μαύρο σμόκιν Yves Saint Laurent χωρίς τίποτα από μέσα..."
* Ινές ντε λα Φρεσάνζ, διευθύντρια Roger Vivier: "Ποιο είναι το ιδανικό λουκ για μένα; Φοράω ρουζ ή κόκκινο κραγιόν. Ποτέ και τα δύο μαζί. Έχω πάντα περιποιημένα νύχια, αλλά επιμελώς ατημέλητα μαλλιά, και δεν βάζω ποτέ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες"
* Στέλλα Τέναντ, μοντέλο: "Σίγουρα θα φορέσω Boyfriend σακάκια με όλα μου τα ρούχα. Ακόμα και με βραδινό μάξι και αεράτα φορέματα"
* Εύα Χερτζίκοβα, μοντέλο: "Μου αρέσουν τα μεγάλα μπιζού συνδυασμένα με αντρικά ρούχα. Πολύ σέξι φάση"
* Κέιτ Χολμς, ηθοποιός: "Και αυτό το καλοκαίρι δεν πρόκειται να αποχωριστώ τα μεγάλα γυαλιά ηλίου μου.."
* Βίβιεν Γουέστγουντ, σχεδιάστρια μόδας: "Για το φετινό καλοκαίρι προτείνω μεταξωτά μαντήλια φορεμένα στο κεφάλι. Απογειώνουν κάθε λουκ. Νομίζω ότι είναι ο ορισμός του νέου στιλ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια