Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Προτάσεις για ανοιξιάτικο μακιγιάζ για κάθε ηλικία.

* 20+ 
 Σε αυτήν την ηλικία δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας μια μάσκαρα για ακαταμάχητο όγκο και έντονο γυαλιστερό μαύρο χρώμα, όπως η Diorshow Black Out του Dior. Χρησιμοποιήστε τη για να ολοκληρώσει το αγαπημένο σας smoky eye look ή μόνη της, με πλήρη απουσία σκιών στα μάτια, μια υποψία ρουζ και κοραλλί λιπγκλός στα χείλη. Μεταλλικά γκρι και πετρόλ βερνίκια είναι η μία - αρκετά τολμηρή - πρόταση για το μανικιούρ, και παστέλ ροζ, μπεζ και κοραλλί ή άλλη. Κάθε επιλογή δίνει ένα τελείως διαφορετικό ύφος στην τελική σας εικόνα. Εμείς προτείνουμε για αυτήν την ηλικία τις ροζ, και κοραλλί αποχρώσεις, για πιο κομψό αποτέλεσμα.

* 40+
Με την πάροδο του χρόνου τα χαρακτηριστικά του προσώπου έχουν ανάγκη από πιο ακριβή τονισμό, για να αναδειχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αιλάινερ, αν και δεν αποτελεί το top trent της άνοιξης, παραμένει πάντα διαχρονική αξία στο μακιγιάζ και το ιδανικό προϊόν που μπορεί να τονίσει με ακρίβεια και να κολακεύσει το βλέμμα

* 50+
Αποχαιρετήστε για λίγο τα κόκκινα και έντονα σκουρόχρωμα κραγιόν και υποδεχθείτε τις επικρατέστερες αποχρώσεις σε κραγιόν και λιπγκλός, που είναι το ροζ, το τριανταφυλλί και το κοραλλί. Ιδανικά, προτιμήστε τις λαμπερές, ενυδατικές υφές, για ζουμερό αποτέλεσμα..

* 60+
Καθώς η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα και τη λάμψη της, έχει ανάγκη από ενυδατικές υφές ακόμα και στα προϊόντα μακιγιάζ. Τονίστε τα ζυγωματικά σας με κρεμώδη ρουζ Dream Mousse Blush της Maybelline New York με απαλή υφή μους. Από τις επικρατέστερες αποχρώσεις, η Νο 06 Brown συμπληρώνει ιδανικά ένα γήινο λουκ και η Νο 04 σε ζωηρή ροζ απόχρωση, συνδυάζεται υπέροχα με τις παστέλ σκιές της παλέτας Wanted Eyes Palett No 09 Exalted Beauty της Helena Rubinstein που αποτελούν το απόλυτο μαστ της άνοιξης.
BAZAAR

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια