Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Κατερίνα Καραβάτου πίσω από τις κάμερες

Η Κατερίνα Καραβάτου έπιασε δουλειά στο χώρο του θεάματος, αλλά αυτήν την φορά θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες.
Όχι για πολύ όμως…
-Τι περιλαμβάνει η δουλειά σου;...

-Τα πάντα! Από το πιο απλό έως το πιο σύνθετο. Από το να ασχολείσαι με τους ηθοποιούς, τους σκηνογράφους, τους σκηνοθέτες, τα έργα, τις πρόβες, μέχρι το να μου πει ο Κρατερός Κατσούλης ότι του έχει τελειώσει η πούδρα στο καμαρίνι του και, ως παραγωγή, πρέπει να μεριμνήσω για αυτό.

-Θα σε αφορούσε να είσαι σε κάποια από τις ήδη υπάρχουσες εκπομπές της τηλεόρασης;

Γιατί είμαι σε κάποια από τις ήδη υπάρχουσες; Επειδή έκανα τόσα χρόνια αυτή την δουλειά, συνεχίζω να ζητάω τα ίδια πράγματα. Δεν είναι κάτι, λοιπόν, με το οποίο δεν ασχολούμαι. Από πέρυσι έχω κάνει διάφορες συζητήσεις για διαφορετικά μεταξύ τους project, τα οποία δεν υλοποιήθηκαν για διάφορους λόγους. Ακόμα και τώρα συζητάω. Η τηλεόραση ήταν μια δουλειά που έκανα επισταμένα και με πολύ αγάπη, οπότε δεν τράβηξα ένα «χ» για να διαγράψω τα πάντα. Ίσα ίσα, την αγαπώ και χαίρομαι που με προσεγγίζουν. Μπορεί στο άμεσο μέλλον να κάνω και τηλεόραση, αλλά αυτήν την δουλειά που μόλις έχει ξεκινήσει, δεν θα τη σταματήσω, γιατί μου αρέσει πολύ και νιώθω πολύ δημιουργική!

-Το όνομά σου έχει ακουστεί και για τα σόου του ΑΝΤ1. Τόσο για το Dancing With The Stars όσο και για αυτό που τώρα ετοιμάζεται, το Your Face Sounds Familiar To Me.

Κάνω συζητήσεις για κάποια πράγματα, αλλά ειδικά για ένα πρόγραμμα όπως το Your Face Sounds Familiar απαιτούνται ειδικές δεξιότητες και ταλέντα, τα οποία δεν έχω και θα γινόμου ρεζίλι στο πανελλήνιο, οπότε... Οι άνθρωποι του καναλιού και της παραγωγής έχουν στο μυαλό τους κάτι πολύ σοβαρό και προσεγμένο και νομίζω πως θα είναι πολύ αξιόλογη παραγωγή. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιου είδους παραγωγές – και για τον κόσμο και για την ίδια την τηλεόραση.

-Από την άλλη, ο Σταμάτης Μαλέλης εκφράστηκε θετικότατα για σένα, λέγοντας ότι λείπεις από την τηλεόραση, ότι είσαι καλό παιδί και στις δύσκολες εποχές τα καλά παιδιά χρειάζονται, ότι είσαι καθημερινός μας άνθρωπος και πως, αν έκανε τρεις καλές μετεγγραφές, θα σε ήθελε στο Star. Πώς σου φάνηκε;

Χάρηκα πολύ, γιατί ένας άνθρωπος που είναι σε αυτή τη θέση εκφράζει δημοσίως μια τέτοια άποψη. Είπε κάποια πράγματα, τα οποία ήθελα να τα έχουν καταλάβει για μένα οι άνθρωποι και σε αυτά ακριβώς αναφέρθηκες. Το βρήκα πολύ γλυκό, πολύ σημαντικό και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα.

-Είσαι πιο αδύνατη από κάθε άλλη φορά. Ταλαιπωρήθηκες με τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Όχι. Έβαλα περίπου 13 κιλά στην εγκυμοσύνη μου, από τα οποία τα έξι έφυγαν στο μαιευτήριο. Ωστόσο, επειδή θήλασα για έντεκα μήνες, πήρα 2 – 3 κιλά ακόμη. Ουσιαστικά, έχασα όλα τα κιλά στους τελευταίους έξι μήνες. Χωρίς άγχος.
Εγώ Weekly

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια