Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μπαλαρίνα...Βουλευτίνα.

«Εγώ δεν έγινα βουλευτής για να γίνω διάσημη και ποτέ δεν ήμουν σοβαροφανής» λέει η βουλευτής της ΝΔ και γραμματέας της νεοσύστατης Γραμματείας Εθελοντισμού και ΜΚΟ κυρία Φωτεινή Πιπιλή, γυρνώντας την πλάτη στις όποιες επικρίσεις ακούστηκαν για τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό ριάλιτι «Dancing with the stars».
Για ποιον χορό δηλαδή και για ποιους σταρ μιλάμε, αφού οι χορευτικές ικανότητες της βουλευτού της ΝΔ βαθμολογήθηκαν επιεικώς μέτρια από την κριτική επιτροπή και ο σταρ με τον οποίο χόρευε και αυτοχαρακτηρίστηκε δάσκαλός της είναι μαθηματικός, δάσκαλος χορού, ο κ. Δ. Κρανιάς.
Η συμμετοχή της στο χορευτικό σόου σε τηλεοπτικό prime time προκάλεσε αρκετές διαμαρτυρίες, κυρίως από
συναδέλφους της βουλευτές (κατά το πλείστον της ΝΔ) που θεώρησαν ότι μεσούσης της οικονομικής κρίσης μια εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου και γραμματέας Εθελοντισμού της ΝΔ δεν έπρεπε να χαριεντίζεται και να λικνίζεται επί σκηνής, μαζί με άλλους «celebrities», όπως η show woman κυρία Ματθίλδη Μαγγίρα, ο ηθοποιός κ. ΚώσταςΣόμμερ, το πρώην τοπ μόντελ κυρία Βίκυ Κουλιανού , ο κ. Σάββας Πούμπουρας (έγινε γνωστός από την τηλεοπτική διαφήμιση «Savvas cafe» ως ξεχασμένος στην Πορτογαλία μετά το Εuro 2004), η ηθοποιός κυρία Πατρίτσια Περιστέρη, οι ηθοποιοί κκ. Στ. Γαρδέλης και Δ. Βλάχος, ο πρωταθλητής του kick boxing κ. Μιχ. Ζαμπίδης , η σύζυγος βουλευτή του ΛΑΟΣ κυρία Ευγενία Μανωλίδου και η κυρία Ερρικα Πρεζεράκου , πρωταθλήτρια του επί κοντώ. Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι συνάδελφοί της ήθελαν μiα ευκαιρία να της επιτεθούν λόγω της παθιασμένης στήριξης που έδωσε στον κ. Αντ. Σαμαρά στην εσωκομματική εκλογή για νέο πρόεδρο της ΝΔ.
«Αυτές τις ψευτομαγκιές του πολιτικού συστήματος δεν τις μπορώ. Ενας πολιτικός δεν θεωρείται καλός ή κακός ανάλογα με τα ρουσφέτια που κάνει» απαντά η βουλευτής, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη τα μαθήματα χορού με τον «δάσκαλό» της κ. Κρανιά, ευελπιστώντας ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρει καλύτερα στο βαλς, με το οποίο θα διαγωνιστεί στο επόμενο επεισόδιο. Αλλωστε για την κυρία Πιπιλή το να λικνί ζεται επί σκηνής, σε απευθείας μετάδοση, δεν είναι τίποτε άλλο από «φιλανθρωπικό έργο», αφού χόρεψε, όπως λέει, και για μiα ΜΚΟ που δρα στην Αθήνα και στη Λευκωσία. Και κυρίως θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δώσει και ορισμένα μαθήματα προς τη νεολαία. Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί, όπως η ίδια λέει, το πολιτικό σύστημα. Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μοίραζε γουρουνάκια-κουμπαράδες και όταν η ΝΔ έχασε τις εκλογές δήλωνε: «Με γυαλιά και με περούκα θα κυκλοφορώ πλέον στους δρόμους γιατί ο κόσμος βρίζει. Και εγώ είμαι διπλά άτυχη, ως βουλευτής και ως δημοσιογράφος. Με βρίζει ο κόσμος διπλά».
Οι αντιδράσεις των βουλευτών συνεχίστηκαν ως χθες το απόγευμα. Ως την ώρα, δηλαδή, που η κυρία Πιπιλή διάβαινε την πύλη της Ρηγίλλης για να συναντήσει τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά. Στην είσοδο συνάντησε πρώτα τον κ. Ελ. Ζαγορίτη, ο οποίος χωρίς καμία άλλη λέξη την άρπαξε ως άλλος λατίνος χορευτής από τη μέση και άρχισε να τη χορεύει ταγκό, παρουσία του έκπληκτου κ. Κ. Ζωντανού (μέλος της οργανωτικής του συνεδρίου), και του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Αρβανιτόπουλου.
Το Βήμα
http://serafeimtousarof.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια