Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα σκυλιά αστέρες της TV

H Καθημερινότητά τους δεν θυμίζει σε πολλά εκείνη των άλλων τετράποδων φίλων μας. Οι μέρες αυτών των χαριτωμένων σκυλιών είναι λουσμένες στο φως των προβολέων. Κάποτε ήταν η Λάσι, ο Ρεξ και ο Σωτήρης. Τώρα πια έχουν πάρει τη σκυτάλη η Σαρδέλα, Ο Μίκι και ο Μικές.
Μετά τον Σωτήρη βγήκε στον αέρα και ο Μικές. Είναι γνωστό ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου αγαπούν πολύ τα ζώα. Ο πρώτος πήγαινε καθημερινά στο πλατό του "Σαν το σπίτι σας" μαζί με τον
τετράποδο φίλο του Σωτήρη, ο οποίος δεν άργησε να γίνει η μασκότ εκείνης της πρωινής εκπομπής, κατακτώντας τις καρδιές των τηλεθεατών. Η Μαρία εμφάνισε πρόσφατα το δικό της τετράποδο ονόματι Μικές, τον οποίο επίσης δεν αποχωρίζεται με τίποτα.
Δεν είναι "Ράδιο Αρβύλα". Η Σαρδέλα υποδέχεται πάντα πρώτη τους καλεσμένους και γαβγίζει δυνατά κάθε φορά που "διαφωνεί" επί των θεμάτων που σχολιάζουν ο Αντώνης Κανάκης, Ο Γιάννης Σερβετάς, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο Χρήστος Κιούσης. Η Σαρδέλα είναι μια ντίβα! Μη φανταστείτε όμως ότι η ζωή της τα έφερε όλα δεξιά. Κάποτε ζούσε στο δρόμο και έφερνε βόλτα πολύ δύσκολα.
Η Ναταλία Γερμανού λάμπει ολόκληρη κάθε φορά που τη ρωτούν για το σκύλο της. Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο ο Μίκι εμφανίζεται ως γκεστ σταρ στην εκπομπή "Μες στη καλή χαρά" κερδίζοντας κάθε εβδομάδα όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα.....Κάποιες φορές συγκεντρώνει το ενδιαφέρον με τις...ορμές του που συνήθως εκδηλώνονται στα διακοσμητικά μαξιλάρια. και άλλες με τα τρέντι ρουχαλάκια μέχρι κοκαλάκια με τα οποία σκάει μύτη στο πλατό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια