Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μανωλίδου - Ψινάκης

Άγριος καβγάς μεταξύ των δύο κριτών του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»;Μια μεγάλη κόντρα υποτίθεται πως ξεκίνησε ανάμεσα στα δύο μέλη της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Αφορμή για έναν έντονο καβγά μεταξύ του Ηλία Ψινάκη και της Ευγενίας Μανωλίδου στάθηκε -σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα- μια φράση που απηύθυνε στη μαέστρο ο γνωστός για το ιδιαίτερο χιούμορ του μάνατζερ. «Σας παρακαλώ πολύ, κύριε Ψινάκη, δεν σας επιτρέπω να μου μιλάτε έτσι» φέρεται να απάντησε η Ευγενία Μανωλίδου. Tα ίδια δημοσιεύματα προβλέπουν πως η κόντρα θα συνεχιστεί σε ακόμα πιο υψηλούς τόνους στο πλατό του talent show του ΑΝΤ1.
Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η Ευγενία Μανωλίδου
ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα: «Καμία σχέση, ο Ηλίας Ψινάκης είναι ένας gentleman. Είναι ευγενέστατος, κύριος» σχολίασε, ενώ όταν η Τατιάνα επέμεινε, πρόσθεσε: «Σε καμία περίπτωση δεν έγινε κάτι τέτοιο και δεν ξέρω αν αξίζει καν τον κόπο να ασχολούμαστε. Δεν έγινε τίποτα, προς Θεού, είναι όλα πάρα πολύ καλά».
Τόνισε, επίσης, πως είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με το νέο της τηλεοπτικό βήμα, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που την οδήγησαν να πει το «ναι» στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», απάντησε: «Είναι μια ομάδα που με θέλει πολύ, με αγαπάει πολύ και που θα με προσέξει».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια