Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νάρκωναν...βίαζαν και βιντεοσκοπούσαν

Δύο άνδρες, ελληνικής καταγωγής, φίλοι και συνεργοί -σύμφωνα με ομολογία του ενός στο δικαστήριο- νάρκωναν τα θύματα τους και στη συνέχεια βιντεοσκοπούσαν τους βιασμούς.
Ο πρώτος ομογενής, John Xydias, καταδικάστηκε πριν μήνες σε.....

 πολυετή κάθειρξη όταν βρέθηκε ένοχος για δεκάδες βιασμούς γυναικών, όταν οι γονείς του ανακάλυψαν στο δωμάτιο του βιντεοκασέτες με σοκαριστικές σκηνές από τα εγκλήματα του.
Ο δεύτερος, Harry Barkas, ετών 47, αρχικά κατηγορείτο για 24 βιασμούς και οι αρχές πίστευαν ότι επρόκειτο για τον περιβόητο βιαστή της "ζεστής σοκολάτας", (που νάρκωνε τα θύματα του ρίχνοντας υπνωτικό σε
ροφήματα), αλλά πριν από περίπου δύο χρόνια οι κατηγορίες αυτές απορρίφθηκαν από δικαστήριο της Μελβούρνης, λόγω έλλειψης επαρκών στοιχείων.
Έτσι, ο δεύτερος ομογενής πρόκειται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για τρεις βιασμούς γυναικών και όχι έξι, όπως αρχικά προέβλεπε η δικογραφία. Η αλλαγή των κατηγοριών οφείλεται σε εξώδικο διακανονισμό κατά τον οποίο τα υπόλοιπα τρία θύματα του αποφάσισαν να μην εμφανιστούν τελικά στο δικαστήριο.
Ο κατηγορούμενος, χθες Πέμπτη, μόλις μια μέρα πριν την έναρξη της δίκης του ομολόγησε τα εγκλήματα του. Παραδέχθηκε επίσης ότι αυτός αλλά και ο καταδικασθείς ομογενής, ήταν φίλοι και συνεργοί καθώς πολλές φορές έβγαιναν μαζί σε μπαρ της πόλης για να 'ψαρέψουν' ανύποπτες γυναίκες. Η αστυνομία πιστεύει ότι και οι δύο νάρκωναν τα θύματα τους χρησιμοποιώντας υπνωτική φαρμακευτική ουσία.
astrofegia

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια