Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αντώνης Κανάκης + Χριστίνα Μουστάκα

"Ήρθε ως αγαπημένη του στο πάνελ της εκπομπής και καβάλησε το καλάμι"
Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα stifora.gr σας αποκαλύπτει τον παρουσιαστή και την αγαπημένη του που προκάλεσε την αναστάτωση στο πάνελ της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα".

Πρόκειται λοιπόν για τον Αντώνη Κανάκη και την πανέμορφη Χριστίνα Μουστάκα, μοντέλο στο επάγγελμα που σύμφωνα με συνεργάτες του "τον κάνει ό,τι θέλει". Και όχι μόνο αυτό, αλλά θεωρούν ότι η ωραιοτάτη Χριστίνα έχει καβαλήσει το καλάμι πατώντας στο θάρρος που της έχει δώσει ο ίδιος ο παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα".

Το κορίτσι του παρουσιαστή χρήζει ιδιαίτερης προσοχής κάτι που σύμφωνα με

συνεργάτες της εκπομπής την κάνει τόσο υπεροπτική που εμποδίζεται η ομαλή συνύπαρξή τους και κατ’ επέκταση η λειτουργία της εκπομπής. Ωστόσο κανένας δε μπορεί να αντιδράσει, αφού η εντολή του οικοδεσπότη της είναι «μην αγγίζεται».
«Έχει φάει κόλλημα με τη Χριστίνα και τον κάνει ότι θέλει…», αποκαλύπτει stifora.gr τεχνικός του σταθμού που τους φιλοξενεί.

«Εκείνη θέλει να γίνει σταρ και βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία. Εκείνος πάλι λόγω αδυναμίας της κάνει όλα τα χατίρια, ρίχνοντας ακόμα και τους συνεργάτες του, γεγονός που τους έχει κάνει έξαλλους…».

Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Αντώνη Κανάκη να πιάνεται στα χέρια με συνάδερφό του, όταν αυτός λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, του αφαίρεσε το λόγο άκομψα στον αέρα για να μιλήσει η καλή του.

Οι καλά γνωρίζοντες μιλούν για ένα κλίμα ιδιαίτερα τεταμένο το οποίο μπορεί να μην περνά στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά έχει κάνει τους συντελεστές της συγκεκριμένης εκπομπής να τρέμουν για τη στιγμή της έκρηξης.

Ξέροντας ωστόσο, πως ο παρουσιαστής συνηθίζει να ερωτεύεται και να ξερωτεύεται με μεγάλη ευκολία οι άνθρωποι της παραγωγής παρακαλούν το τέλος της σχέσης του με τη Χριστίνα, για να μην υπάρξει το πρόωρο τέλος της εκπομπής λόγω σύρραξης.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια