Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι πραγματικά συνέβη με το Apollo 18; ταινία

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος να δει κανείς μια ταινία με σχετικά άγνωστο σκηνοθέτη - ο Γκονζάλο Λόπεζ Γκαλέγκο με λίγες δουλειές στο ενεργητικό του όπως το "King of the Hill" και "Nomadas" – ηθοποιούς που δεν έχεις ξανακούσει και ελάχιστες λεπτομέρειες γύρω απ’ την υπόθεση, ίσως το τρέιλερ να είναι μια αρχή.
Οι αδελφοί Γουάινσταϊν κράτησαν απόλυτη μυστικότητα γύρω από τη νέα ταινία sci – fi τρόμου, όπου ο Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ έβαλε το χεράκι του ως παραγωγός.
Και στοιχηματίζουμε ότι είναι ιδέα του Ρώσου η εξαφάνιση της αμερικανικής σημαίας από το φεγγάρι, αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή: η ταινία θα αφηγηθεί την ιστορία της πραγματικής ...
– τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται – αποστολής του Apollo στο διάστημα κατά τη δεκαετία του ’70, που ακυρώθηκε από τη NASA.
To κλίμα παραπέμπει σε … μεταφυσική δραστηριότητα με φόντο τους κρατήρες της επιφάνειας της σελήνης.
Ομολογουμένως - όπως δείχνει και το πρώτο αυτό τρέιλερ - η ατμόσφαιρα μπορεί να γίνει αρκετά τρομακτική, ειδικά όταν υποτίθεται ότι περιλαμβάνει «πραγματικό υλικό» από μια αποστολή που σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε:
Οι δύο άνδρες της αποστολής έπεσαν θύματα παράξενων γεγονότων, τα οποία οφείλονται σε παρουσία εξωγήινων στην επιφάνεια της Σελήνης!
Δεν ξέρουμε αν η ταινία θα δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα 40 και πλέον ετών, πάντως, οι παραγωγοί και το στούντιο τρίβουν τα χέρια τους για το θόρυβο πού ήδη έχει δημιουργηθεί, ανάμεσα κυρίως σε όσους αρέσκονται να τροφοδοτούν και να αναπαράγουν συνωμοσιολογίες.
Βέβαια για τους συντελεστές ο στόχος είναι τα εισιτήρια, οπότε, σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια μπορεί να περιμένει…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια