Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Patricia Kaas στην Αθήνα

Η σπουδαία Γαλλίδα ερμηνεύτρια που εκπροσώπησε τη χώρα της στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision στη Μόσχα και με την ερμηνεία του Et s il fallait le faire, κατάφερε να δώσει μία άλλη, ξεχωριστή αισθητική. Η Πατρίτσια Κας δίκαια θεωρείται ως μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες, σε ένα μουσικό είδος που συνδυάζει την ποπ με την τζαζ.
Από το πρώτο της άλμπουμ, το 1988 έχει πουλήσει περισσότερους από 16 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ενώ με
την τρίτη της δισκογραφική δουλειά Je te dis vous γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ρωσία, η Φιλανδία, ο Καναδάς.
Η Πατρίτσια Κας όμως είναι και ηθοποιός και μάλιστα το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη το έκανε το 2002 στο πλάι του Jeremy Irons στην ταινία του Claude Lelouch "And now... Ladies and Gentlemen".
Η Γαλλίδα καλλιτέχνης έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, παρουσιάζοντας μία μουσική παράσταση που ξεκίνησε φέτος διεθνή περιοδεία.
Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου λοιπόν θα βρίσκεται στο θέατρο Badminton με το δικό της "Kabaret", μεταφέροντας τους θεατές στην ατμόσφαιρα της εποχής του μεσοπολέμου και ταξιδεύοντάς τους με την αισθαντική φωνή της.
Το "Kabaret" είναι ένας φόρος τιμής στη δεκαετία του '30, στην αίσθηση της μουσικής του Kurt Weil, μια ωδή σε ντίβες όπως η Garbo, η Martha Graham, η Suzy Solidor και περιλαμβάνει συνολικά 23 τραγούδια.
Μetropolis

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια