Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Katie Piper στο ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

Τη Δευτέρα 25-01 η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ παρουσιάζει τη συγκλονιστική ιστορία της KATIE PIPER.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ !
Η ιστορία της 26χρονης Βρετανίδας απασχόλησε τα MME παγκοσμίως και η είδηση της επίθεσης που δέχθηκε με οξύ στο πρόσωπό της σόκαρε την κοινή γνώμη.
Ήταν ένα πανέμορφο κορίτσι που τα είχε όλα. Έκανε καριέρα στο χώρο της μόδας και της τηλεόρασης. Η ζωή της άλλαξε δραματικά, όταν γνώρισε έναν άνδρα μέσα από το διαδίκτυο. Η Κatie έπεσε θύμα κακοποίησης και λίγες μέρες αργότερα δέχθηκε επίθεση με οξύ. Το πρόσωπό της παραμορφώθηκε και κινδύνεψε να χάσει την
όραση της. Υποβλήθηκε σε 34 χειρουργικές επεμβάσεις!
Σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά τη μοιραία επίθεση, η Katie έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα για άτομα που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Η ίδια υποστηρίζει ότι μετά από αυτή την περιπέτεια βρήκε το πραγματικό νόημα της ζωής, αφού κατάλαβε ότι η ομορφιά είναι εφήμερη. Καλεσμένη στο ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, στέλνει ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα, κυρίως στα νέα παιδιά που ασχολούνται με το διαδίκτυο: “Οι γνωριμίες μέσω του Internet μπορεί να κρύβουν κινδύνους’’, τονίζει και συμβουλεύει τους νέους να είναι πολύ προσεκτικοί με τους αγνώστους που έρχονται σε επαφή μαζί τους. Μία συνέντευξη που θα αγγίξει τις καρδιές μας και θα αφυπνίσει μικρούς και μεγάλους.
Tv nea

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια