Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Άγαλμα ο Johnny Depp...


Με τα αποκαλυπτήρια αγάλματος του Johnny Depp άνοιξε τις πύλες του το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Μουσικής, που διοργανώνει ο σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού της Σερβίας.
Ο διάσημος ηθοποιός, που είναι και ο επίτιμος καλεσμένος του Φεστιβάλ, δήλωσε πως
αυτή η τιμή είναι από τις μεγαλύτερες που έχει δεχθεί και πως η εκτίμηση του Κουστουρίτσα προς το πρόσωπό του τον κάνει απίστευτα ευτυχισμένο.  Στην εναρκτήρια τελετή του Φεστιβάλ, μίλησαν ο δημιουργός και εμπνευστής του, Εμίρ Κουστουρίτσα, και υπουργός Πολιτισμού της Σερβίας ενώ τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος συγκίνησαν τον Αμερικανό ηθοποιό.  Μετά το τέλος της πρώτης μέρας οι συμμετέχοντες και οι προσκεκλημένοι του Φεστιβάλ υποδέχθηκαν τα μεσάνυχτα, το Νέο Έτος, σύμφωνα με το παλιό Ημερολόγιο.
Ο Depp ταξίδεψε στη Σερβία με ιδιωτικό ελικόπτερο όπως συνηθίζει και θα παραμείνει στη βαλκανική χώρα μέχρι το τέλος του Φεστιβάλ . Ενθουσιασμένος και χαμογελαστός, φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του και συνομίλησε με επισκέπτες του Φεστιβάλ.
Να υπενθυμίσουμε πως το πρόγραμμα του Johnny Depp είναι κάτι παραπάνω από φορτωμένο αφού θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Man Who Killed Don Quixote» του Terry Gilliam. Πρόκειται για ένα φιλμ, που οι δυο τους είχαν γυρίσει και το 2000, του οποίου όμως η παραγωγή σταμάτησε. Όταν ο Gilliam τελικά αποφάσισε να την συνεχίσει ο Depp είχε ήδη κανονίσει άλλες δουλειές και δεν ήθελε εξαιτίας του να καθυστερήσει ένα ή δύο χρόνια η παραγωγή. Φαίνεται όμως πως άλλαξε γνώμη. Μετά το «Imaginarium of Doctor Parnassus», ο Depp θα πρωταγωνιστήσει στο Dark Shadows του φίλου του, Tim Burton, του οποίου τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό, ενώ έχει και τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας των Πειρατών Της Καραϊβικής. Στην νέα ταινία του Terry Gilliam θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Robert Duvall και αν όλα πάνε, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το 2011.
exypno

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια