Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Λατρεμένοι ηθοποιοί της ΑGB

Έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Το "άγγιγμα του Μίδα" που ό τι πιάνουν γίνεται χρυσός. Είναι γενικά τυχεροί. Μπορεί να έχουν την ικανότητα να προβλέπουν τις επιτυχίες. Μπορεί στην τελική, να είναι μεγάλα ταλέντα στην υποκριτική και όπου συμμετέχουν, αυτό κάνει επιτυχία.
Όποιο και αν συμβαίνει από τα παραπάνω (μπορεί να ισχύουν και όλα), σημασία έχει ότι υπάρχουν ηθοποιοί στην ελληνική τηλεόραση, ο οποίοι σε όσες σειρές και αν έχουν παίξει, αυτές κάνουν μεγάλα νούμερα.
* Γιάννης Μπέζος
Ο "λατρεμένος" της AGB είναι σίγουρα ο Γιάννης Μπέζος. Σίγουρο χαρτί για την
επιτυχία, αφού όπου και αν έχει εμφανιστεί ο ηθοποιός, η σειρά κάνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού οι περισσότερες δουλειές του κρίνονται ως ...ιστορικές, ενώ οι ρόλοι που έχει υποδυθεί έχουν αφήσει εποχή. Ο gay Γιάννης, ο σμήναρχος Κάκκαλος, ο γυναικάς Δόγγανος, ο πολύτεκνος Μαυροτσούκαλος είναι από τους λίγους ρόλους που αγαπήθηκαν τόσο πολύ και κυρίως δεν έχουν ξεχαστεί.....Ο Μπέζος εμφανίστηκε και σε άλλες κωμικές και δραματικές σειρές ( ναι έπαιξε και δράμα στο "Απών"), οι οποίες επίσης τα πήγαν καλά σε νούμερα. Και ήρθε ακόμη μία μεγάλη επιτυχία ως "Διονύσης Μαυροτσούκαλος" στο "Ευτυχισμένοι Μαζί", μία σειρά που για δύο χρόνια δεν έπεσε ποτέ κάτω από 40% τηλεθέαση.
* Πέτρος Φιλιππίδης
Σε όσες σειρές και αν έχει πρωταγωνιστήσει, αυτές κάνουν τρελή επιτυχία, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να θεωρείται από τα "γερά" χαρτιά στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο. Το σερί του Φιλιππίδη ξεκίνησε από αρκετά γκεστ στους "Απαράδεκτους" ως αστυνομικός, όμως η προσωπική του επιτυχία ως πρωταγωνιστής έγινε με το "Χάι Ροκ". Συνεχίστηκε με το "Ο Πέτρος και τα κορίτσια του", όπου και εκεί βρισκόταν ψηλά στον πίνακα τηλεθέασης. Το μεγάλο "μπαμ" του Φιλιππίδη (και εκεί που πολλοί είπαν ότι μπορεί να παίξει σε μία σοβαρή κωμική σειρά και όχι σε..,.ανάλαφρες) ήταν το "50-50". Για δύο χρόνια Φιλιππίδης, Σάκης Μπουλάς και Παύλος Χαϊκάλης τρέλαναν τα μηχανάκια της AGB, ενώ λέγεται ότι η σειρά θα γίνει τηλεταινία για την επέτειο 20 χρόνων του Mega. Μετά το "50-50" ο ηθοποιός συνέχισε τις υψηλές πτήσεις στον πίνακα της AGB με τον "Λάκη τον γλυκούλη", ο οποίος για δεύτερη χρονιά κάνει σαραντάρια.
* Κώστα Κόκλας
'Άλλος ένας ηθοποιός που συμμετέχει σε επιτυχίες. Οι εμφανίσεις του στην τηλεόραση είναι λίγες, αλλά μόνο καλές. Το σερί των επιτυχιών του ξεκίνησε από τα "Εγκλήματα", όπου είχε μεγάλο σουξέ ως "Χασάπης". Και συνεχίστηκε με του "Λατρεμένους γείτονες". Για δύο σεζόν η σειρά έσκιζε σε τηλεθέαση και ο Κόκλας για ακόμη μία φορά διέπρεψε στο ρόλο του ατόφιου, λαϊκού άνδρα, που καμιά φορά είναι άξεστος στη συμπεριφορά, χωρίς τακτ. Στη νέα του μεγάλη επιτυχία που παίζεται φέτος από το Mega, την "Παιδική χαρά" δεν είναι... άξεστος, αλλά ένας πατέρας που τα έχει χαμένα με τρεις γιους. Η σειρά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και θεωρείται η φετινή επιτυχία.
* Ρένια Λουιζίδου
Η αγαπημένη ηθοποιός των τηλεθεατών είναι η αγαπημένη και της AGB. Σε όσες σειρές έχει παίξει, είτε ως πρωταγωνίστρια είτε ως δευτεραγωνίστρια, είναι μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες. Το δικό της ρεκόρ ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου, ως "Αστροπελέκι" στους "Απαράδεκτους" και συνεχίστηκε ως η τσαπερδόνα γραμματέας και αίσθημα του Κάκκαλου στης "Ελλάδος τα παιδιά" Η Λουιζίδου στο επόμενο βήμα της άφησε το ..ανάλαφρο και έγινε η απατημένη σύζυγος του Αντώνη Καφετζόπουλου (ή αλλιώς Ακάλυπτος) στους " Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή". Λίγα χρόνια μετά ήρθε και ο πρωταγωνιστικός ρόλος και η πιο μεγάλη επιτυχία ως "Χαρά" στο "Καφέ της Χαράς", που όταν προβαλλόταν έκανε 50αρια τηλεθέαση. Μετά τον "Καφέ" η Ρένια έκανε στροφή στο δραματικό και το ..έκανε πετυχημένα. Φέτος επέστρεψε στην κωμωδία και στην"Παιδική χαρά"
* Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Αν και πολλοί των έχουν κατηγορήσει για τις δουλειές του και έχουν ρίξει αρκετό γέλιο με τη φαντασία του, είναι γεγονός ότι όλες οι σειρές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στις οποίες γράφει και πρωταγωνιστεί κάνουν τηλεθέαση και ο ίδιος είναι από τα "αγαπημένα παιδιά " της AGB. Ξεκίνησε τις εμφανίσεις σε επιτυχίες ως "κολλητός" του Τζίμη στους "Δέκα Μικρούς Μήτσους", ενώ συμμετείχε και στο "Ντόλτσε Βίτα". Η απόφασή του να δοκιμάσει και ως σεναριογράφος αν και έκρυβε ένα ρίσκο, αποδείχθηκε...σοφή, με αποτέλεσμα να μετράει στο ενεργητικό του μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως "Η ζωή μας μια βόλτα", "Να με προσέχεις", "Κλείσε τα μάτια", "Δυο μέρες μόνο" και το φετινό "4".
Το μήλο

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια