Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Για το νέο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1

Η Φεράρι παρουσίασε πρώτη απ΄όλους το νέο της αυτοκίνητο
Το καινούριο της αυτοκίνητο παρουσίασε σήμερα η ΦΕΡΑΡΙ, πρώτη από όλες  τις αντίπαλες ομάδες, δείχνοντας πανέτοιμη για τους αγώνες ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1, της νέας σεζόν.  Το καινούριο αυτοκίνητο είναι ελαφρύτερο, φαίνεται πιο "επιθετικό" και ονομάζεται "κόκκινη θεά". Στο Μαρανέλο της Ιταλίας έγινε
η πρώτη επίδειξη του μονοθεσίου οχήματος, μέσα σε ενθουσιασμένο πλήθος καλεσμένων. Με το όχημα αυτό φιλοδοξούν να κατακτήσουν πάλι τις νίκες και να επιστρέψουν στην κορυφή.
Με το F10 (αυτό το χαρακτηρισμό έχει ως όνομα) η Φεράρι "κήρυξε" τον πόλεμο στον άσωτο Υιό, Μίχαελ Σουμάχερ. Είναι γνωστό πως ο Σουμάχερ ήταν επί πολλά χρόνια οδηγός της ΦΕΡΑΡΙ, όπου κατέκτησε τις πρωτιές τη μία μετά την άλλη και τώρα πήρε μεταγραφή στην ανταγωνίστρια εταιρεία Μερσεντές.  Οι Ιταλοί κατασκευαστές της κόκκινης θεάς δήλωσαν ότι αυτή η σεζόν είναι πάρα πολύ σπουδαία για την εταιρεία και για τους φανατικούς  φιλάθλους της. Περιμένουμε κι εμείς με αγωνία την έναρξη των αγώνων, για να δούμε τι αποτελέσματα θα φέρουν τα νέα αποκτήματα της ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1.
ΧΑΛΙΝΑΡΙ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια