Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ξεκατινιάζοντας το "X- Factor 2"


*O Παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς είναι κούκλος και χωρίς αμφιβολία όλα εκείνα τα κοριτσάκια στο κοινό για εκείνον πηγαίνουν στο στούντιο, για το Sakis κόβουν φλέβα, για το Σάκη στριγκλίζουν.
* Φτάνουμε στο τελικό και ακόμα τα ονόματα όλων των παιχτών δεν τα θυμάμαι και σίγουρα ούτε και συ τα θυμάσαι.
* To γυαλικό συγκεκριμένης φίρμας που πετάει ο Σάκης κάθε φορά που ξεκινά ένα X- Factor τα κρατά εκείνος που τα πιάνει; Του τα δίνουν σε οικονομική τιμή έστω; Ή έχουν μεγαλύτερη αξία ως αντικείμενα που έστω άγγιξε ο Σάκης;
* Σίγουρα η μόνη freshhh (κατά το διαφημιστικό του σταθμού) είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη που από πέρσυ που τη γνωρίσαμε ξανάνιωσε. Δεν ξέρω αν φταίει ο έρωτας ή απλά ο καλός ο πλαστικός χειρουργός, πάντως
η Κατερίνα δείχνει έτη φωτός νεότερη.

*Δεν ξέρω για τη χώρα μας γενικά, αλλά στο X -FACTOR 2 η γρίπη τω χοίρων κόντεψε να κλείσει το μαγαζί, να δημιουργήσει εμφύλιο ανάμεσα στο Θεοφάνους, την παραγωγή και τους υπόλοιπους κριτές και να θρηνήσουμε θύματα!
*Αφού βγάλαμε καμιά δεκαριά επεισόδια με ξένο ρεπερτόριο λες και ήμασταν στο ανάλογο σόου της Βρετανίας ή της Αμερικής, είδαν τα νούμερα να πέφτουν και έβαλαν στο παιχνίδι ξανά τα ελληνικά τραγούδια. Σφακιανάκης, Βανδή και στη μέση ένα ξεκάρφωτο "Ave Maria".
* Αφού επέλεξαν τουλάχιστον τους μισούς συμμετέχοντες με ηλικία από 18 και κάτω, τώρα διώχνουν ένα ένα τα δεκαεξάχρονα ως παιδιά που έχουν χρόνια μπροστά τους για να κάνουν καριέρα και να φτιάξουν φωνή.
*Ο Λεβέντης θα μάθει ελληνικά κατά προσέγγιση στον 70 κύκλο του X - FACTOR το συντομότερο, αποτελεί περίπτωση Καλομοιριτιδας.
*Ο Θεοφάνους θα ηρεμίσει μόνο όταν κερδίσει δικός του υποψήφιος. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μόνο παράπονα θα έχει και θα καταγγέλει την παραγωγή.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια