Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα sex symbols των γηπέδων

Η δεκαετία φθάνει στο τέλος της και οι παραδοσιακές λίστες με τις ανασκοπήσεις, τα καλά και τα κακά που πέρασαν και τις προσωπικότητες που σημάδεψαν την εποχή έχουν την τιμητική τους.
Για τους φαν του αθλητισμού και ...όχι μόνο, οι συντάκτες της ιστοσελίδας "Bleacher Report" προετοίμασαν σχολαστικά έναν κατάλογο που αναμένεται να συζητηθεί εντός και εκτός γηπέδων. Οι 40 πιο σέξι αθλήτριες μαγνητίζουν τα βλέμματα, υπογράφουν παχυλά συμβόλαια και γεφυρώνουν τον κόσμο των σπορ με τις πασαρέλες και τους οίκους υψηλής ραπτικής.
Πρώτη στη λίστα είναι η εντυπωσιακή Ρωσίδα Μαρία Σαράποβα, η πιο
ακριβοπληρωμένη τενίστρια στον κόσμο, η οποία μεταξύ των άλλων ασχολείται και με τη φιλανθρωπία ..ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ.
Ακολουθεί η 28χρονη συμπατριώτισσα της Αννα Κουρνίκοβα. Ανακηρύχθηκε ως η πιο σέξι αθλήτρια τις χρονιές 1998, 2000, 2002 και 2003.. σήμερα έχει εγκαταλείψει τα γήπεδα μετά από μια λαμπρή καριέρα.
Επόμενη στον κατάλογο είναι η λαμπερή Τζένι Φιντς, η πιο δημοφιλής παίκτρια σόφτμπολ στην ιστορία, η οποία κέρδισε το χρυσό για την ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.
Ακολουθούν η νεαρή Αμερικανίδα με τις λετονικές ρίζες Νάταλι Γκούλμπις και
η σκιέρ Κρίστι Λέσκινεν,
Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν καλογυμνασμένες καλλονές όπως η ..hot ακοντίστρια από την Παραγουάη Λερίν Φράνκο, η Αμερικανίδα αθλήτρια του άλματος επί κοντώ Αλισον Στόουκ, οι δίδυμες Βραζιλιάνες αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης Μπία και Μπιάνκα Φερές, που καταλαμβάνουν την όγδοη και την ενάτη θέση, και η κολυμβήτρια Αμάντα Μπερντ.
Από τις 40 ξεχωρίζουν ακόμη οι τενίστριες Άννα Ιβάνοβιτς (στη 12 θέση), η Μαρία Κιριλένκο (14) και Ντανιέλα Χαντούτσοβα (19).
Η επαγγελματίας μποξέρ Λάιλα Αλι κόρη του θρύλου της πυγμαχίας Μοχάμεντ Άλι (15)
Η Ντανίκα Πάτρικ, αστέρι του μηχανοκίνητου αθλητισμού - η πρώτη γυναίκα που νίκησε σε αγώνα Indy car (21).
Η Ανατολικογερμανίδα σταρ του καλλιτεχνικού πατινάζ Καταρίνα Βιτ στο Νο 27, που το 1998 είχε προκαλέσει αίσθηση με τη φωτογράφησή της στο Playboy
Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Γουίλιαμς στην 32η θέση και η βολειμπολίστρια Λόγκαν Τομ που ολοκληρώνει τη λίστα.
ΕΤ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια