Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

τα σέξι κορίτσια "κολλάνε" στα κολάν

Το φετινό χειμώνα τα κολάν και τα καλσόν ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ριγέ, με στρας, από δαντέλα, ακόμα και δέρμα, φοριούνται σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις και κολακεύουν τα πόδια κάθε γυναίκας.
Πριν τρέξετε όμως στα μαγαζιά για να γεμίσετε το συρτάρι σας με οπάκ καλσόν και κολάν από λίκρα, διαβάστε μερικές χρήσιμες ...στιλιστικές συμβουλές. Η επιστροφή των 80΄ς έφερε πίσω στο προσκήνιο και τα κολάν.
Τώρα πια δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο, ούτε αποτελούν το κλασικό ένδυμα για .."μέσα στο σπίτι"
* Ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέσετε τα κολάν είναι συνδυάζοντάς τα με τουνίκ που τελειώνουν κάτω από τους γοφούς. Έτσι, κάθε μικρή ή μεγάλη ατέλεια του σώματος...κρύβεται με έξυπνο τρόπο. Αλλά και από στιλιστικής άποψης τα κολάν με τα κοντά μπλουζάκια ταιριάζουν περισσότερο για το γυμναστήριο και όχι για το δρόμο. Για να τονίσετε ακόμη περισσότερο τη σιλουέτα σας, δοκιμάστε να φορέσετε μια ζώνη. Μπότες έως το γόνατο είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για βόλτες στο κρύο.

* Αν είστε μικροκαμωμένη, φροντίστε ώστε το τοπ ή το φόρεμά σας να μην είναι πολύ μακρύ. Ένα κάπως πιο μίνι πάνω μέρος θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα. Αντίθετα αν είστε πολύ ψηλή, φροντίστε ώστε ό τι φορέσετε πάνω από το κολάν σας, να είναι αρκετά μακρύ ώστε να φτάνει τουλάχιστον ως τη μέση των μηρών σας.

* Για τις βραδινές εμφανίσεις, προτιμήστε κολάν από δέρμα, δαντέλα ή σχεδόν διάφανα καλσόν, εμπριμέ, με στρας ή απλώς μαύρα και συνδυάστε τα με σχετικά διακριτικές γόβες ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι υπερβολικά φλύαρο. Το πρωί τα κολάν φοριούνται ιδανικά με φλατ μπαλαρίνες ή ίσιες μπότες. Αν είστε σίγουρες για το αποτέλεσμα μπορείτε να φορέσετε μποτίνια και ένα κολάν που τελειώνει ακριβώς εκεί που σταματούν.

* Μίνι φούστες και κοντά φορέματα αποκτούν μια πιο ροκ διάθεση όταν συνδυάζονται με ένα απλά μαύρο κολάν. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε και η Λίντσει Λόχαν, που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ το κολάν της. Μάλιστα προχώρησε την τάση ένα βήμα παρακάτω, προκαλώντας....ποικίλα σχόλια όταν εμφανίστηκε με σκισμένο κολάν.
Μήπως ήρθε η ώρα για την επιστροφή των πανκ;
χαλαρά

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια