Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι ΄Ελληνες που επιμένουν χριστουγεννιάτικα!

* ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ : "Χρόνια πολλά"
....ευχήθηκε ο Σάκης στις θαυμάστριές του, που πλέον έχουν κάθε λόγο να τον ακούν και τις γιορτές. Το "Χρόνια πολλά", είναι ένα τραγούδι που σίγουρα θα λατρέψει η κόρη του Αναστασία και μοιάζει προφητικό, αφού μιλά για αυτή που περίμενε πολλά Χριστούγεννα να έρθει στη ζωή του. Ο Σάκης είναι πολυτάλαντος και δεν περιορίζεται σε ένα είδος μουσικής. Οι γιορτινές ημέρες του πάνε, όσο ακριβώς και τα "Μακαρόνια με κιμά", Σάκης είναι αυτός!.

* ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ : "Ρούντολφ το ελαφάκι"
Άφησε από τα χέρια της τη φούστα που μετέτρεψε σε σημαία και
τραγούδησε για τον Ρούντολφ το ελαφάκι. Ούτε ένα ούτε δύο τραγούδια...ολόκληρο CD ηχογράφησε η Καίτη Γαρμπή, αφιερωμένο αποκλειστικά στην πιο όμορφη περίοδο του χρόνου. Οι πληροφορίες που την θέλουν να κλαίει κάθε φορά που ακούει το τραγούδι της Δέσποινας γιατί δεν το έδωσε σε αυτή ο συνθέτης ελέγχονται ως κακεντρεχείς!.

* ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ : "Απόψε Χριστούγεννα στην πόλη"
Ο πιο ερωτικός τραγουδιστής της γενιάς του δεν δίστασε να προσφέρει τη μελωδική φωνή του σε ένα τραγούδι που θύμιζε μιούζικαλ. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ένα "Απόψε" ήταν αυτό που ακούστηκε από τα χείλη του μεγάλου σταρ. Αυτή τη φορά το παιδί ήθελε απόψε να δει κάποιον άνθρωπο...."Απόψε Χριστούγεννα στην πόλη" τραγούδησε ο Τόλης και κάτι από τη λάμψη του παλιού ελληνικού κινηματογράφου ξύπνησε μέσα μας !.

* ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ : "Χριστούγεννα, Χριστούγεννα"
Η αλλιώς ο εθνικός ύμνος των Χριστουγέννων μας! Η Δέσποινα και ο "μέντορας" Φοίβος κατάφεραν να ξεχάσουμε για πάντα τις κλασικές μελωδίες δια στόματος Φρανκ Σινάτρα, ακόμη και τους Wham!. Αλλωστε, αν το επόμενο Δεκέμβριο ξαφνικά οι παραγωγοί συνωμοτήσουν και δεν ξαναπαίξουν το λατρεμένο "Χριστούγεννα, Χριστούγεννα ευτυχισμένα δεν γίνονται, καρδούλα μου, χωρίς εσένα..." το πιθανότερο θα είναι να μας λένε ότι έρχονται γιορτές και να μην το πιστεύουμε! .

* ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ : "Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα"
Όταν λέμε στροφή στην ποιότητα, αυτό ακριβώς εννοούμε. Δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν την αγαπημένη τους αοιδό οι θαυμαστές της Αντζυς όταν από το "Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά.." αποφάσισε να ερμηνεύσει "Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα". Βέβαια, επειδή οι κακές συνήθειες και οι κακές παρέες δεν κόβονται τόσο εύκολα, η τραγουδίστρια στο βιντεοκλίπ εμφανίστηκε ως σέξι Άι-Βασίλης συντροφιά με εξίσου εντυπωσιακές παρουσίες.

* ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ : "Τα Χριστούγεννα"
Με την τρυφερή του φωνή ο Θάνος Καλλιρης έκανε τη δική του προσπάθεια να μπει στο πάνθεον των καλλιτεχνών που τραγούδησαν για τη Γέννηση του Θεανθρώπου. Αν δεν θυμάστε τη συγκεκριμένη μουσική απόπειρα με τίτλο "Τα Χριστούγεννα" μην ανησυχείτε. Το πιθανότερο είναι ότι και ο ίδιος ο τραγουδιστής την έχει ξεχάσει.

* ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ: "Το καλύτερο δώρο"
Σε μοντέρνους ρυθμούς με έντονο άρωμα από τα χιτ της εποχής η Αποστολία Ζώη "ύμνησε" το καλύτερο δώρο για τα δικά της Χριστούγεννα. Ένα χορευτικό τραγούδι που δεν αποκλείεται να ακούσουμε και πάλι στα ραδιόφωνα ή να συναντήσουμε σε κάποια συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Αποστολίας!.

* ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ: "Άγιε μου Βασίλη"
Ποιος είπε ότι οι λαϊκές φωνές απαγορεύεται να λένε χαρωπά τραγούδια με εορταστικό περιεχόμενο. Τι κι αν η Ειρήνη Μερκούρη είναι εξίσου μαυρισμένη χειμώνα - καλοκαίρι; Αυτό δεν την εμποδίζει να είναι στο πνεύμα των ημερών. Λατρεύει τα Χριστούγεννα και κάνει έκκληση με ένα μελωδικό τραγούδι με τίτλο "Άγιε Βασίλη" να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες της.
Glam

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια