Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

"Από τον Αττίκ στον Γούναρη"

Ένα σπάνιο αφιέρωμα στην πιο τρυφερή και μελωδική περίοδο της ελληνικής μουσικής, διάρκειας δύο ωρών, παρουσιάζει τις Τρίτες, στο θέατρο "Άνεσις" ο μαέστρος Δαυίδ Ναχμίας με τους συνεργάτες του, μια παρέα νέων παιδιών που αγαπούν το ελαφρό τραγούδι.
Η μοναδική παράσταση έχει το τίτλο:
"Απ΄ τον Αττίκ στον Γούναρη" και είναι γεμάτη από τα αριστουργήματα του ελαφρού τραγουδιού, από την αρχή του αιώνα έως τη δεκαετία του ΄50. Τραγούδια που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή και παραμένουν ζωντανά, ανθεκτικά και αγαπημένα έως τις ημέρες μας. Τραγούδια κλασικά, που κατάφεραν να επιβιώσουν στο χρόνο, γιατί διαθέτουν την ικανότητα να αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες και ρομαντικές χορδές της ψυχής μας, με δυσεύρετη πλέον στους καιρούς μας ευγένεια, κομψότητα και καλαισθησία.
Αθάνατες επιτυχίες με ένα σύγχρονο άκουσμα, όπως "Ας ερχόσουν για λίγο¨, "Θα σε πάρω να φύγουμε", "Ξύπνα αγάπη μου", "κοντά σου τζάκι", "Όπου κι αν πας να με θυμάσαι", "Αθήνα και πάλι Αθήνα", "Λόντρα Παρίσι", είναι μερικά από τα τραγούδια της παράστασης, που φέρνουν νοσταλγία και θύμισες στους μεγαλύτερους, από μια Αθήνα που δεν υπάρχει πια και θα κάνουν τους νεώτερους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν μελωδίες μοναδικές, που στιγμάτισαν με το δικό τους τρόπο μια άλλη εποχή!
Τραγούδια από τον Αττίκ, το γλυκό βάρδο των λησμονημένων γαλανών ματιών και των αλησμόνητων ερώτων, έως τις γοητευτικές, άφθαρτες μελωδίες, που μας γνώρισαν ο Σουγιούλ, ο Χαιρόπουλος, ο Γιαννίδης, ο Κορίνθιος και ο Γούναρης.
Η ενορχήστρωση των τραγουδιών έγινε από τον Δαυίδ Ναχμία.
"Άνεσις" Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι, τηλ: 210 77.07.227.
βραδυνή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια