Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μπλε και είσαι κομπλέ 2009

Μετά από πολλά χρόνια οι σκούρες μπλε αποχρώσεις ματιών γίνονται και πάλι σήμα κατατεθέν του νέου μακιγιάζ.  
Μια ενδιαφέρουσα ανατροπή χαρακτηρίζει τη χειμερινή παλέτα των make-up artists. 
Η παλέτα των ...
μπλε σκιών ματιών και τα ασορτί μολύβια περιγράμματος κατακτούν πρώτα τα catwalks στο Μιλάνο, το Παρίσι και τη νέα Υόρκη και μετά κατεβαίνουν από τις μητροπόλεις της μόδας και των νέων τάσεων στα καθημας για να "φορεθούν" με την ίδια τόλμη από τις γυναίκας της διπλανής πόρτας.
 Εμπρός λοιπόν, κορίτσια στο δρόμο που χάραξε πρώτη η Lancome, αναδεικνύοντας το μπλε-ρουά σε πρωταγωνιστή της σεζόν και δίνοντας άλλη έννοια στο δημοφιλέστατο smokyeyes στιλ μακιγιάζ. Για αυτό άλλωστε όλες οι πολυτελείς κασετίνες μακιγιάζ των επώνυμων οίκων όπως η Estee Lauder, o Dior και η Lancome έχουν μπλε σκιές σε διάφορους τόνους σε περίοπτη θέση. Το μεγάλο "ατού" των μπλε αποχρώσεων σε σκιές, μολύβια περιγράμματος και μάσκαρα είναι πως ταιριάζουν τόσο στις ξανθές γυναίκες, καθώς και στις σταράτες Ελληνίδες σαν την ΣίσσυΧρηστίδου. Απλά επιλέγετε ανάλογα με τα φυσικά σας χρώματα και τον τόνο του δέρματόςμπλε-ρουά ή μαύρο-μπλε της βαλτικής. ΄Ηδη, το total blue look στο μακιγιάζ τόλμησαν η Σάρον Στόουν, η Ούμα Θέρμαν και η Κάθριν Χέιλ, η σέξι γιατρίνα του σίριαλ Grey's Anatomy που η καριέρα της βρίσκεται σε ανοδική πορεία to the top, καθώς αναδεικνύεται σε νέο σύμβολο του σεξ. BEAUTY TIPS  
* Για βραδινό look συνδυάστε τις μπλε σκιές στα μάτια με κατακόκκινο κραγιόν, το έτερο φετινό και διαχρονικό φετίχ του μακιγιάζ.  
* Για πιο casual καταστάσεις επιλέξτε πιο απαλές θαλασσί σκιές και συνδυάστε τις με το nude στιλ μακιγιάζ στα χείλη που τα κάνει να φαίνονται τελείως φυσικά.  
* Για να το πετύχετε αυτό, χρησιμοποιείτε κραγιόν σε φυσικό ροζ-μπεζ τόνο και από πάνω θα προσθέσετε άχρωμο gloss μόνο για λάμψη.
GLAM

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια