Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μοντέλα-αξιολόγηση-κριτική-κλάματα

Και εκεί που νομίζαμε ότι οι υποψήφιες του Next top model ήταν ό,τι ομορφότερο είχε να επιδείξει το ελληνικό γονίδιο εν έτι 2009, οι ειδικοί κατέληξαν στο ότι η Ελληνίδα δεν έχει αλλάξει και πολύ.
"Τα πόδια σου είναι κοντά...έχεις μεγάλη περιφέρεια, η μέση σου είναι χοντρή...το ίδιο και τα μπράτσα σου...δεν είναι καθόλου ωραίο το σώμα σου" είναι μερικές μόνο από τις ατάκες που ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης των κοριτσιών με μαγιό. "
Είμαι που είμαι κομπλεξική με το σώμα μου..," στέναξε μια διαγωνιζόμενη και να τα κλάματα και να η κατάθλιψη. Τα μοντέλα στο ριάλιτι περνούν χειρότερα και από τους παίκτες του Survivor. Πεθαίνουν από την πείνα, τις γδύνουν μες στο κρύο, τις πνίγουν στις πισίνες, τις ρίχνουν στους λάκκους με το φίδια και πάλι ικανοποιημένοι δεν είναι.
Ευτυχώς υπάρχει και η Μαρία που είναι από τη Ρωσία και δεν χαμπαριάζει από κρύο, δεν καταλαβαίνει και πολύ καλά ελληνικά και δεν τα παίρνει όλα κατάκαρδα.
Αλλά και η μαύρη
καλλονή Νάιλα η οποία ακόμα και σε αυτή τη φωτογράφηση που ήταν με μπικίνι "έδωσε έμφαση στα χείλη και τα μάτια της" και ίσως αυτό το τρικ μας πήρε το μάτι από τους γλουτούς, τα πόδια ή οτιδήποτε είναι χοντρό πάνω της. Αφού ξεπάγιασαν μέσα στο κρύο και τα νερά που τις έλουζαν στο σιντριβάνι, ήρθε και η ψυχρολουσία της κριτικής και τις έριξε στα τάρταρα.
Μάθαμε ότι όλες έχουν κόμπλεξ με το σώμα τους και από δω και πέρα θα κάψουν εντελώς το φαγητό. Είδαμε ψηλόλιγνες καλλονές να τα βάφουν μαύρα με το επιχείρημα ότι το σώμα τους βγαίνει στις φωτογραφίες κοντό και χοντρό. Αναρωτηθήκαμε μήπως φταίει ο φακός. Μήπως δεν είναι αστικός μύθος ότι ο τηλεοπτικός φακός προσθέτει δέκα κιλά και ο φωτογραφικός πέντε; Και αν είναι αλήθεια, όταν βλέπουμε μια φωτογραφία στην τηλεόραση, το μοντέλο είναι συν 15 κιλά;
Μήπως είχε δίκιο η Σεμίνα Διγενή που ήθελε η κάμερά της να έχει ειδικά φίλτρα που να την αδυνατίζουν; Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου προσπαθώντας να λύσει αυτό το καυτό θέμα της επικαιρότητας που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα την ελληνική βιομηχανία μόδας, κατέληξε στο λυπηρό συμπέρασμα ότι τα κορίτσια που συμμετέχουν τον Next top model είναι μια χαρά κουκλάρες αν τις τοποθετήσεις στον γενικό πληθυσμό της χώρας. αλλά πώς να το κάνουμε, ρε παιδάκι μου, δεν είναι και αρκετά εντυπωσιακές για να κάνουν πασαρέλα. Εκεί που είχαμε χαρεί ότι θα αποστομώναμε ως έθνος τον Άδωνις, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα και θα μεγάλωναν οι εξαγωγές μοντέλων στο εξωτερικό, η Χρύσλα γκρέμισε τα όνειρά μας και το ΑΕΠ καταβαραθρώθηκε. Αθηνά Χριστοπούλου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια