Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΓΚΕΙ ΜΠΥΡΑ

Η ζυθοποιία ονόματι «Μινέρβα» κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες στην αγορά της χώρας δυο νέες μπίρες με γεύση μελιού, τη «Σαλαμάντρα» και την «Περπλ Χαντ» (Μοβ Χέρι), οι οποίες, σύμφωνα με τους δημιουργούς τους, απευθύνονται όχι μόνο σε γκέι ή λεσβίες, αλλά και σε… τρανσέξουαλ.
Τα ονόματα δεν επιλέχθηκαν τυχαία, καθώς η σαλαμάνδρα είναι
ένα δημοφιλές σύμβολο των γκέι κοινοτήτων, ενώ το μοβ χέρι αποτίει φόρο τιμής στην διαμαρτυρία για τα δικαιώματα των γκέι που έλαβε χώρα το 1969 στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο.
Η μπίρα είναι το πιο δημοφιλές αλκοολούχο ποτό στο Μεξικό αλλά το 95% της αγοράς ελέγχεται από τις δυο μεγαλύτερες ζυθοποιίες της χώρας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σχεδόν αδύνατο για τις μικρότερες ζυθοποιίες να τις συναγωνιστούν.
Έτσι η «Μινέρβα» σκέφτηκε κάτι πρωτότυπο και δημιούργησε αυτές τις δυο νέες μπίρες από βιολογικό μέλι και βύνη, ένα γευστικό μείγμα με ιδιαίτερη "πέραση" στους ομοφυλόφιλους. «Κυκλοφορούμε τα δυο αυτά προϊόντα αποκλειστικά στις γκέι κοινότητες της χώρας, με μεγάλο σεβασμό απέναντι σε αυτές», τόνισε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Ντάριο Ροντρίγκεζ.
 epirus-tv-news

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια