Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γνωστή παρουσιάστρια ζει τον χειρότερο εφιάλτη της

Έναν εφιάλτη ζει τελευταία η γνωστή παρουσιάστρια βλέποντας κάποιες αταξίες του παρελθόντος να απειλούν να τινάξουν στον αέρα την προσωπική της ευτυχία.
Η γυναίκα που δε διανύει και την καλύτερη περίοδο στα επαγγελματικά της έχει επενδύσει πολύ στη σχέση της αφού ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της, της εξασφαλίζει όλα αυτά που
ονειρεύεται.
Όμως ένα πρόσωπο το οποίο είχε διαγράψει από το μυαλό της, εμφανίστηκε ξαφνικά για να την αναστατώσει.
Η παρουσιάστρια στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα συνδεόταν με νεαρή στάρλετ η οποία δεν κατάφερε ποτέ να κάνει καριέρα.
Όσοι γνώριζαν τη σχέση των δυο κοριτσιών έκαναν λόγο για τρελό πάθος αλλά και για πολλές εκρήξεις που δεν άργησαν να φέρουν τον επεισοδιακό χωρισμό τους.
Από τότε και μετά από πολλούς καβγάδες και απειλές οι δρόμοι τους χώρισαν και ποτέ η μια δεν ξανασυναντήθηκε με την άλλη.
Μέχρι που η παλιά αγαπημένη της βρήκε τη διάσημη πλέον φίλη της μέσω του facebook.
Εμφανιζόμενη με ψευδώνυμο δεν άργησε να συμπεριληφθεί στους διαδικτυακούς φίλους της παρουσιάστριας και αργότερα να της αποκαλυφθεί λέγοντας της πως ποτέ δεν ένιωσε την απουσία της καθώς οι πολύ προσωπικές τους φωτογραφίες τη συντρόφευαν πάντα, θυμίζοντας της το μεγάλο έρωτα που έζησαν.
Λόγια που της δημιούργησαν πανικό καθώς η κυρία της σόου μπιζ υποψιάζεται πως η επανεμφάνιση της πρώην της δεν είναι τυχαία, ειδικά αυτή την περίοδο που προσπαθεί να ισορροπήσει στα προσωπικά της.
Ωστόσο, η άλλη μέχρι τώρα δεν έχει δείξει πρόθεση για εκβιασμό, αφού η στάση της είναι γλυκιά και τρυφερή, όμως η παρουσιάστρια είναι σχεδόν σίγουρη ότι πρόκειται για ένα σχέδιο με σκοπό είτε την εκδίκηση, είτε το να της αποσπάσει χρήματα ώστε οι φωτογραφίες τους να μην πέσουν στα χέρια του συντρόφου της.
Σύμφωνα με το περιβάλλον της σκέφτεται σοβαρά να ζητήσει τη βοήθεια παλιού έμπιστου φίλου της δικηγόρου, ώστε να της δώσει τα φώτα του για το πώς θα πρέπει να προστατευτεί, αλλά κυρίως πως θα κρατήσει αυτή τη γυναίκα μακριά από τον άνδρα της ζωής της.
stifora

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια