Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

40.000 γυναίκες και παιδιά στην πορνεία!!!2009

Πάνω από 40.000 γυναίκες και παιδιά ηλικίας από 12 έως 25 ετών είναι θύματα εμπορίας στην χώρας μας κάθε χρόνο, με απώτερο σκοπό την πορνεία.
Τα τρομακτικά αυτά στοιχεία έφεραν στο φως της δημοσιότητας παγκόσμια δίκτυα από ανεξάρτητους οργανισμούς στο πλαίσιο της νέας
εκστρατείας που ξεκίνησαν με σκοπό την καταπολέμηση εμπορίας ανθρώπων. Σε εκθέσεις τους αναφέρουν ακόμα ότι η εμπορία ανθρώπων με σκοπό την καταναγκαστική πορνεία στην Ελλάδα έχει δεκαπλασιαστεί την τελευταία δεκαετία. Εν τω μεταξύ, στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Εξωτερικών αποκαλύπτουν ότι η πλειοψηφία των θυμάτων στην χώρα μας προέρχεται από την Αλβανία ή την Ρουμανία. Τα παιδιά αυτά έρχονται στην χώρα μας σαν τουρίστες ή λαθρομετανάστες αρχικά και συνήθως βγαίνουν στην πορνεία μετά τις απειλές αδίστακτων καταστηματαρχών και ιδιοκτητών κακόφημων κέντρων, ότι θα απελαθούν αν δεν υπακούσουν. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος τους παίρνουν τα διαβατήρια για να μην μπορούν να ξεφύγουν.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια