Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι Έλληνες guests στη λίστα του Γουίλιαμ και της Κέιτ

Στη λίστα των καλεσμένων του μελλόνυμφου ζευγαριού φιγουράρουν ονόματα ισχυρών Ελλήνων εφοπλιστών αλλά και γαλαζοαίματων.
Η Μαριάννα Λάτση με τα μεγαλύτερα παιδιά της, Πάρι και Εριέτα, ο Σπύρος Νιάρχος με την
κόρη του Ευγενία και τον γιο του Σταύρο, αλλά και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μαζί με τη σύζυγό του Άννα - Μαρία, καθω΄ς και ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ είναι καλεσμένοι για να παρακολουθήσουν τον γάμο από κοντά. Μάλιστα, το τέως βασιλικό ζεύγος, όπως και ο πρωτότοκος γιος του με τη γυναίκα του έχουν ήδη απαντήσει θετικά στην πρόσκληση.
Από τους λίγους Έλληνες που έχουν δεχτεί πρόταση για τον γάμο είναι επίσης ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, οι οποίοι διατηρούν άριστες σχέσεις με το βρετανικό παλάτι. Τέλος, προ ημερών δέχθηκαν πρόσκληση και ο Πίτερ Γεωργιόπουλος με τη σύζυγό του Κάρα, οι οποίοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν μέχρι το Λονδίνο από τη Νέα Υόρκη, όπου ζουν μόνιμα, ώστε να δώσουν το "παρών"
*  Ταξίδι του μέλιτος στην Κέρκυρα
Στην Κέρκυρα θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Γουίλιαμ της Αγγλίας και η μέλλουσα σύζυγός του Κέτι Μίντλετον. Το νεαρό ζευγάρι, έπειτα από προτροπή του πρίγκιπα Καρόλου - ο οποίος, ως γνωστόν, έχει ελληνικές ρίζες από τον πατέρα του Φίλιππο και λατρεύει τη χώρα μας - σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να περάσει τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου του στο νησί των Φαιάκων.
* Με ρίζες ελληνικές.
Ο Κάρολος από μικρός λάτρεψε την Ελλάδα, κυρίως λόγω του πατέρα του, πρίγκιπα Φιλίππου, ο οποίος γεννήθηκε στο Μον Ρεπό - ο μόνος γιος ανάμεσα στα πέντε παιδιά του πρίγκιπα Ανδρέα της Ελλάδας και της Δανίας και της πριγκίπισσας Αλίς.
Στο παρελθόν, ο πρίγκιπας της Αγγλίας είχε επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές το νησί των Φαιάκων, συνήθως ινγκόγκνιτο και άλλες φορές έκανε απλώς στάση εκεί με κάποια υπερπολυτελή θαλαμηγό.
Ο Κάρολος, όπως, προτιμά την Ελλάδα και για έναν ακόμη λόγο: για να απομονώνεται και να ζει στιγμές κατάνυξις στην Αθωνική Πολιτεία, όπου βρίσκεται και ο πνευματικός του.
Realnews

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια