Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ

@Το Mega της Κύπρου απέκτησε το δικό του talent show. Με τον Πάνο Μεταξόπουλο και την Τζούλι Μασίνο να κρίνουν τα προκριματικά - και αργότερα στην κριτική επιτροπή- ξεκινά (αύριο) στις 14 Σεπτεμβρίου η πρώτη τέτοιου είδους εκπομπή στη Μεγαλόνησο, με ταλέντα αποκλειστικά από την Κύπρο. Διαγωνίζονται νεαρά....
παιδιά 10 -18 ετών στο τραγούδι και τον χορό και οι συμμετοχές έφτασαν ήδη τις 1.200. Στην κριτική επιτροπή θα είναι επίσης ο Σάββας Σάββας, συνθέτης και πρώην σύζυγος της Λίας Βίσση και η πρόεδρος χορογραφίας της Κυπριακής Σχολής Έλενα Χριστοδουλίδου.  
@Την ώρα που στη χώρα μας ελεύθερα και συνδρομητικά κανάλια σφάζονται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ποδοσφαιρικών αγώνων, στη Νορβηγία πάνε να ...τα ξεφορτωθούν! Η Eurovision εκτόπισε το Μουντιάλ από το κρατικό κανάλι της Νορβηγίας. Παρότι είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Νότια Αφρική, το κανάλι NRK αποφάσισε να το ξαναπουλήσει. Στόχος; Να εξοικονομήσει χρήματα προκειμένου να ανταπεξέλθει στην πολυδάπανη διοργάνωση της φετινής Γιουροβίζιον στο ΄Ολσο, για την οποία ενδεικτικά πέρυσι οι Ρώσοι ξόδεψαν αφειδώς πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ. @Την κριτική επιτροπή στο ριάλιτι Top Model του ΑΝΤ 1, που θα παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά, θα αποτελούν η Τζένη Μπαλατσινού και οι σχεδιαστές μόδας Χριστόφορος Κοτέντος και Χάρης Χριστόπουλος.  
@Στο Μέγαρο Μουσικής στις 30 Σεπτεμβρίου θα κάνει την παρουσίαση του προγράμματός του το Mega. Τον κύκλο των παρουσιάσεων ανοίγει αύριο (14-09-09) σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων ο ΣΚΑΙ, που υπόσχεται να δείξει στους συντάκτες μια "νέα εποχή".

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια