Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σκαρμούτσος και Λουκάκος βρήκαν τον έρωτα στο Master Chef

Ερωτευμένoι και... ζευγαρωμένοι με δύο κοπέλες από την παραγωγή του «Master Chef» είναι ο Γιάννης Λουκάκος και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος!
Όπως διαβάζουμε στο enimerosi24, οι δύο σεφ δεν βγήκαν μόνο πλουσιότεροι από το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και... διπλοί - και δεν εννοούμε στα κιλά.
Ο Γιάννης Λουκάκος φέρεται να είναι ζευγάρι με
υπάλληλο του Mega, ενώ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με πρώην συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου που δουλεύει στο στούντιο ΑΤΑ!
Για τα ερωτικά του Λουκάκο δεν είχε βγει τίποτα στη φόρα και ας καρδιοχτυπούσαν πολλές κυρίες, ενώ για τον Σκαρμούτσο είχε ακουστεί πως είχε σχέση με την ηθοποιό Αφροδίτη Γεωργούση κάτι που κανείς από τους δύο επιβεβαίωσε ή διέψευσε.
Κατά το δημοσίευμα, πάντως, οι κοπέλες των δύο κριτών ήταν «κολλητές» κατά την διάρκεια του «Master Chef», όμως, οι δρόμοι τους χώρισαν μετέπειτα λόγω διαφωνίας για το ποιος συνέβαλλε περισσότερο στην επιτυχία του!
Τελικά, μόνο ο Άκης Πετρετζίκης δεν βρήκε τον έρωτα στο ριάλιτι και τώρα παραπονιέται που είναι single. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε τούτη τη ζωή: 50.000 ευρώ εν μία νυκτί πήρε - λίγο το έχεις την σήμερον ημέρα;
Star

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια