Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ SUN CITY🌞Δήμου Ηλιούπολης

Στα εγκαίνια της Κοινωνικής Καφετέριας «Sun City» του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια», παραβρέθηκε ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Σωματείου, Δημήτρη Στεφανίδη. 
Σημειώνεται ότι η Κοινωνική Καφετέρια λειτουργεί στην Ηλιούπολη, σε συνεργασία με τον Δήμο, με υποστηριζόμενα από το Σωματείο άτομα με νοητική υστέρηση και τη βοήθεια εθελοντών.
2130275208
Ψαρών 2, Παναγία (Ηλιούπολη Αττικής), 163 45 Ηλιούπολη Αττικής
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος αναφέρει:
«Όλοι μαζί στηρίζουμε με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή, στον συμπαθητικό και γεμάτο αγάπη και αλληλεγγύη χώρο στην οδό Αρχιμήδους 52, στην περιοχή Αγίας Μαύρας, με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής και την ενεργή συμμετοχή τους στην κοινωνία.
Τιμή μας ήταν και η αναφορά προς στον Δήμο μας της κ. Δόμνας Μιχαηλίδου, υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: ¨Να πω και κάτι που δεν έχω ξαναπεί: Μη παίρνετε ως κάτι αυτονόητο τη στήριξη του κάθε δημάρχου. Εγώ ψηλώνω ένα μέτρο όταν ακούω, ότι έχουμε τη στήριξη εδώ από το δήμαρχο, τους αντιδημάρχους στο Δήμο Ηλιούπολης. 
Δεν είναι εκ των «ων ουκ άνευ», ότι έχετε αυτό το Δήμαρχο εδώ πέρα και ότι έχει σταθεί η Ηλιούπολη ως ο Δήμος της προσβασιμότητας, ο Δήμος της εξωστρέφειας, ο Δήμος όπου η διαφορετικότητα είναι κανονικότητα…¨.
Ως Διοίκηση, προσπαθούμε καθημερινά και πράττουμε το καλύτερο, ώστε να επιβεβαιώνεται ο Δήμος μας, ως Δήμος της Αλληλεγγύης και είμαστε σίγουροι, ότι όλη η πόλη μας θα στηρίξει αυτή την κοινωνική καφετέρια».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια