Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εμβόλιο #3ηδοση #3η_δοση – Τι ισχύει για την τρίτη δόση - ποιο εμβόλιο πρέπει να γίνει

Η επιτροπή εξηγεί ποιοι συνδυασμοί εμβολίων συστήνονται, αλλά και τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν νοσήσει από κορωνοϊό.
Αναλυτικές οδηγίες για την τρίτη δόση ανάρτησες η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού.
Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες της επιτροπής εξηγούν αναλυτικά τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι πολίτες για την αναμνηστική τους δόση.
Η επιτροπή εξηγεί ποιοι συνδυασμοί εμβολίων συστήνονται, αλλά και τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν νοσήσει από κορωνοϊό.
Σημειώνεται πως ο Μάριος Θεμιστοκλέους στην καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών Υγείας για την πορεία της πανδημίας την Δευτέρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου και έδωσε διευκρινίσεις για τις επιλογές που έχουν οι πολίτες ανάλογα με το σκεύασμα που χρησιμοποίησαν για τις τις δύο πρώτες δόσεις.
Ειδικότερα, ο κ. Θεμιστοκλέους διευκρίνισε ότι δεν θα κάνουν αναμνηστική δόση όσοι έκαναν την πρώτη δόση με mrna εμβόλιο και τη δεύτερη με Johnson & Johnson.

Όπως διευκρίνισε οι οδηγίες θα ανέβουν στην ιστοσελίδα emvolio.gov.gr και θα αφορούν πολλές υποπεριπτώσεις.

Τι ισχύει με την αναμνηστική δόση αναλόγως του τι εμβόλιο κάνατε ήδη
  • Όσοι έκαναν τις δύο πρώτες δόσεις με mrna εμβόλιο ή Astrazeneca, συστήνεται να κάνουν την τρίτη δόση έξι μήνες μετά τη δεύτερη, με mrna εμβόλιο.
  • Όσοι έκαναν μία δόση του Johnson & Johnson, συστήνεται να κάνουν την αναμνηστική δόση δύο μήνες μετά, είτε με το σκεύασμα της Johnson & Johnson, είτε με εμβόλιο mrna.
  • Για όσους έκαναν την πρώτη δόση με mrna εμβόλιο και την δεύτερη με Johnson & Johnson, δεν συστήνεται αναμνηστική δόση.
  • Τέλος, σε ό, τι αφορά την αναμνηστική για όσους νόσησαν, θα αναρτηθούν αναλυτικές οδηγίες στο embolio.gov.gr, καθώς υπάρχουν αρκετές υποπεριπτώσεις.
Αναλυτικά οι οδηγίες:
Τι κάνουν όσοι έχουν εμβολιαστεί με Pfizer, Moderna, AstraZeneca και τι όσοι έχουν εμβολιαστεί με J&J
Τι ΔΕΝ συστήνεται
Τι ισχύει για όσους έχουν νοσήσει


#ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ #εμβολιασμένοι #ανεμβολιαστοι #αντιεμβολιαστές #3ηδοση #3η_δοση #covidfreegr #SARSCoV2 #Τέστ #δείκτης_θετικότητας #mRNA #Pfizer #AstraZeneka #moderna #johnsonJohnson #selftest #Εμβολιο #vaccine #εμβολιασμος #εμβόλια #COVIDIOTS #κρουσματα #covid19Gr #nCoV19 #CoronaVirus #covid19 #covidGR #CoV19 #Covid_19 #κοροναιος #κορωνοιος #κορονοϊός #κορονοιος #Πανδημια #πανδημία #μασκες #μασκα #κρούσματα #εξιτήρια #ανοσία #διασωληνωμένοι #ψεκια #ΜΕΘ #ΕΣΥ #Novartis #δελτα #DeltaVariante #Τσιοδρας #Χαρδαλιάς #Κεραμεως #καραντινα #καραντίνα #καραντινα_τελος #καραντίνας #Ελλαδα #lockdown2021 #lockdown3 #lockdown3gr #Lockdown2 #lockdowngr #lockdown2gr #λοκνταουν2 #λοκνταουν3 #Lockdown #λοκνταουν #menoume_spiti #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ #μενουμε_σπιτι #μενουμεστοσπιτι #απαγορευσηκυκλοφοριας #ΜεταΘαΛογαριαστουμε #Greece #StayAtHome #StayHomeSaveLives #StayPositive #CoronavirusPandemic

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/11/21, 9:56 π.μ.

    ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΗΓΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ!!!..... πάμε ξανά ΟΛΟΙ μαζί:


    ..... ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ:


    Δεν είμαι Μάντης ούτε βοηθός Φακήρι....αλλά Σας ΘΥΜΙΖΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ:

    1ον. ΤΟ KONZETRATIONSLAGER ΝΤΑΧΑΟΥ φτιάχθεικαι για.... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ! Διότι η ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΤΑΝΕ: "ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ KONZETRATIONSLAGER DACHAU ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (NSDAP) ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.... και πρώτου τους κάνουν κανένα "κακό" τους βάζουμε στο Konzetrationslager Νταχάου για .... προσωπική τους ..... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!!" ΑΥΤΗ ΕΙΤΑΝΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ KONZETRATIONSLAGER DACHAU!!!!!

    2ον. ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ KONZETRATIONSLAGER ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΓΡΑΦΕ "ARBEIT MACHT FREI"!!! Και μετά οι "ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ/ARBEIT!!!" Πήγαιναν πρώτα για πλύσιμο/ντουζιέρα με το CYCLON B ΦΑΡΜΑΚΟ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ" .... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ .... ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ..... "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΟΥΣΒΙΤΣ/ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ ΙΙ"!!!

    ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ/ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ KONZETRATIONSLAGER ΝΤΑΧΑΟΥ (.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!!!) .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΤΥΧΑΙΩΤΗΤΕΣ!!!!


    ΥΓ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!!!

    ΥΓ. ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΦΥΛΑΚΕΣ" ΣΤΑ KONZETRATIONSLAGER ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ;;;;; ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ KONZETRATIONSLAGER ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΘ' ΥΠΌΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΟ!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΌΣΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΖΑΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!!!! ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΌΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΝΑΖΙ "KURZEM PROZESS"!!!

    ΥΓ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ! Αλλά όταν από την πρώτη μέρα είπα/ΕΓΡΑΨΑ: ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ KURZ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΓΚΕΛΑΡΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ Χέλμουτ Κόλ στην Γερμανία!!! ΘΥΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ΕΙΡΘΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" Χωρίς να να ναι σε κανένα ψηφοδέλτιο στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 Η ΦΟΝ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ!!!! ..... ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ/ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΝΕΚΑ "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!" ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (τους επιτρέπουν να πάνε μόνον στην "σκλαβοδουλεία" τους/ARBEIT MACHT FREI!!!)!!!

    ΚΑΛΩ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΙΔΕΑΛΩΣ ΝΙΚΗΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟΣΟ Ο ΔΡ. ΓΙΟΣΕΦ ΜΕΝΓΕΛΕ/ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΌΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΡ. ΓΙΟΣΕΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ/ΒΟΘΡΟΜΟΥΜΟΥΕ..... ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ!!!!-;;;;;;

    Σημείωση:Vaccinatio ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ/ΟΡΟΣ/ΝΟΗΜΑ.... ΕΙΝΑΙ ΤΟ .... ΒΑΤΣΙΝΩΜΑ!!!!!


    ......... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΏΣ ΠΕΡΑ............ και ζωή στα ΚΑΤΣΙΚΟΜΟΥΛΑΡΑ!



    Σημείωση: Το 1933 με την άνοδο του Ναζισμού στην Γερμανία το 80% (ογδόντα) των Δικαστικών και νομικών ΕΙΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! Το ιατρικό προσωπικό είτανε σχεδόν 70% (εβδομήντα) με την Ναζιστική εξουσία! Στην άλλη επιστημονική κοινότητα πάνω από 65% (εξηνταπέντε) είτανε παρατρεχάμενει των οικονομικών υποσχέσεων της Ναζιστικής εξουσίας στην Γερμανία!!! .. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ είτανε εύκολα για να φτιάξουν το πρώτο Konzetrationslager Dachau και τα ΑΟΥΣΒΙΤΣ τα ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ τα ΜΠΕΡΓΕΝ ΜΠΕΛΣΕΝ ΤΑ ΜΑΟΥΤΧΑΣΕΝ και τόσα άλλα που .... "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΒΑΤΣΙΝΩΜΑ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"..... ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    [Επίσημα ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ: ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ 2109! ΤΑΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ: ΕΘΝΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΑΟΖ- ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΑΙΓΑΙΟ- ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ- Β. ΗΠΕΙΡΟΣ- ΘΡΑΚΗ- ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ/ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) και χίλια μύρια έπονται!!!!! Για να ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή