Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

MadWalk 2021

#MadWalk #MadWalk21 #SerkovaCrystalPure #ToMegaToKalo
H μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής έρχεται την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, στο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο. 
Μόδα, μουσική και οι αγαπημένοι καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας της χώρας στις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις.
Το MadWalk επιστρέφει και φέτος για 11η συνεχή χρονιά για να ενώσει τη μόδα με τη μουσική με τον πιο διασκεδαστικό και στυλάτο τρόπο. 
Το MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project είναι ο θεσμός που στέλνει ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και φωτίζει, παράλληλα, το σπουδαίο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» (σ.σ. Μία αλυσίδα αγάπης που στηρίζει την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών με περισσότερους από 120.000 εθελοντές».
Για τη φετινή χρονιά, στα ηνία της παρουσίασης του MadWalk βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού, ενώ η βραδιά θα είναι γεμάτη ξεχωριστά και εντυπωσιακά catwalks και performances από δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands!

Τα catwalks
Στα catwalks θα δούμε να παρουσιάζονται συλλογές από: Sotiris Georgiou, Lena Katsanidou, Celia Kritharioti, Apostolos Mitropoulos, Dimitris Petrou, Vrettos Vrettakos, BUBBLEGUN, FILA, JACK & Jones και JJXX, PINK WOMAN, 5226 series.

Οι celebrities
Συμμετέχουν παράλληλα οι: Ήβη Αδάμου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Παυλίνα Βουλγαράκη, Demy, Evangelia, Xenia Ghali, Joanne, Josephine, INCO, Γιώργος Κακοσαίος, Natasha Kay, Lil Koni, Konnie Metaxa, Τάνια Μπρεάζου, Έλενα Παπαρίζου, Αναστάσιος Ράμμος, Σάκης Ρουβάς, Stefania, Tamta, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φουρέιρα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια