Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Charlene: Πώς έγινε η θλιμμένη πριγκίπισσα του Μονακό

Η Charlene έφυγε ξανά από το Μονακό: Συγκινούν τα παιδιά- μυστήριο η ανάρτηση στο Instagram.
Μπορεί η πριγκίπισσα Charlene να επέστρεψε στο Μονακό αλλά τα προβλήματα δε σταματούν και η ηρεμία δε λέει να επέλθει στο παλάτι. 11 μέρες μετά την άφιξή της μετά από έξι ολόκληρους μήνες στη Νότιο Αφρική λόγω της περιπέτειας της υγείας της, o πρίγκηπας Αλβέρτος ανακοίνωσε πως η σύζυγός του εισήχθη σε κλινική έξω από το Μονακό, καθώς κατάλαβε ότι χρειαζόταν βοήθεια λόγω «ψυχικής και σωματικής εξάντλησης».
Τα παιδιά της Charlene, Jacques και Gabriella, κρατώντας ζωγραφιές, στις οποίες τόνιζαν: «Μας λείπεις μαμά», «Σε αγαπάμε μαμά», συγκίνησαν τους πάντες στην Εθνική Ημέρα του Μονακό.
Με τη Charlene να φεύγει από το παλάτι με το που ήρθε, οι φήμες περί σύννεφων στον γάμο με τον Αλβέρτο φουντώνουν.
Η Charlene πάντως που δεν βρίσκεται στο Μονακό, έκανε μια πρώτη επιστροφή στο Instagram προφίλ της με ένα βίντεο της σημαίας του Μονακό, μιας και ήταν η Εθνική Γιορτή του Πριγκιπάτου. 
Όλοι απορούν πια, αν η πριγκίπισσα χειρίζεται πια μόνη το προφίλ αυτό και πού βρίσκεται εφόσον μπορεί να κάνει αναρτήσεις στα social media.
Η πριγκίπισσα Charlene εισήχθη σε μονάδα θεραπείας - Νέες αποκαλύψεις από τον πρίγκιπα Αλβέρτο
«Μάλλον θα το πω αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη σχέση μας. Θέλω να το καταστήσω σαφές. Αυτά δεν είναι προβλήματα μέσα στη σχέση μας. Δεν έχει να κάνει με τη σχέση μεταξύ συζύγων. Είναι διαφορετικής φύσης», δήλωσε ο Αλβέρτος. «Ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα επίσημα καθήκοντα, τη ζωή γενικά ή ακόμα και την οικογένεια», δήλωσε ο Αλβέρτος.
Η αλλαγή της πριγκίπισσας Charlene
Αυτό που έχει παρατηρήσει πολύς κόσμος, ωστόσο είναι η αλλαγή της πριγκίπισσας Charlene ανά τα χρόνια. Πώς ήταν και πώς έγινε. Από ένα λαμπερό, γεμάτο ενέργεια κορίτσι – σε μία θλιμμένη πριγκίπισσα. Από μία κολυμβήτρια και τρεις φορές Χρυσή Ολυμπιονίκη στη σύζυγο του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό που έχει ανησυχήσει το κοινό με το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της.
Πώς ήταν
Πώς είναι σήμερα
Η πριγκίπισσα το έσκασε
Δεν είναι η πρώτη φορά που η σχέση της Charlene με τον Αλβέρτο βρίσκεται στο προσκήνιο από το 2000 που γνωρίστηκαν. Για την ακρίβεια, αυτή είναι μία από τις πολλές που έχουν υπάρξει στο παρελθόν, αλλά τώρα τα πράγματα έχουν λάβει μία πιο τρομακτική κατεύθυνση καθώς περιλαμβάνουν άμεσα και δημόσια την υγεία της.
Σύμφωνα με φήμες, η πριγκίπισσα έχει προσπαθήσει τρεις φορές να το σκάσει από τη ζωή στο παλάτι. Την πρώτη, ζήτησε καταφύγιο στην πρεσβεία της Νότιας Αφρικής από την οποία κατάγεται όταν ήταν στο Παρίσι. Τη δεύτερη, προσπάθησε να φύγει κατά τη διάρκεια του Grand Prix στο Μονακό. Την τρίτη, απλώς έκλεισε ένα εισιτήριο μίας διαδρομής για την πατρίδα της και τη σταμάτησαν στο αεροδρόμιο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια