Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Περίοδος ανάδρομης Αφροδίτης ΔΕΝ συνιστώνται:

Ατυχηματικές και πολύ επικίνδυνες οι επεισοδιακές όψεις που παίζουν μέχρι 20/11 στο πλανητικό σκηνικό εν μέσω περιόδου εκλείψεων. Μέτρο και ηρεμία λοιπόν στον λόγο και τις κινήσεις μας τώρα γιατί δεν θέλουμε και τα έξτρα προβλήματα που δημιουργούμε μόνοι μας πέρα από τα εξωτερικά.
Η Αφροδίτη στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ από 6/11 είναι σε καλή θέση για σοβαρότητα και συμμάζεμα στα οικονομικά αλλά και στα ερωτικά. Προσπαθήστε να υλοποιήσετε αλλά ΟΧΙ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΑ σοβαρές οικονομικές, επιχειρηματικές και προσωπικές ενάρξεις και συμφωνίες μέχρι ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ όσο η Αφροδίτη προχωρά με μειωμένη μεν αλλά σχετικά κανονική ταχύτητα γιατί μετά επιβραδύνει πολύ ΚΑΘΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗ στην 26η μοίρα Αιγόκερω στις 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίοδο ανάδρομης ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΔΕΝ συνιστώνται:
- Σοβαρές οικονομικές και επενδυτικές τοποθετήσεις,
- Αγορές πολύτιμων αντικειμένων,
- Να δανείζουμε και να δανειζόμαστε χρήματα,
- Σοβαρές αισθητικές καλλωπιστικές και αισθητικές επεμβάσεις σε πρόσωπο και σώμα,
- Ανακαινίσεις και αλλαγές μεγάλες σε διακοσμήσεις και χρώματα χώρων,
- Έναρξη αισθηματικών σχέσεων γιατί μπορεί να γίνουν λάθος επιλογές,
- Εννοείται την περίοδο που η θεά του έρωτα και των σχέσεων είναι ανάδρομη δεν παντρευόμαστε ή χωρίζουμε γιατί πάμε το πιθανότερο για λάθη και τέλος 
- Δεν επενδύουμε σε ακριβά ρούχα καλλυντικά, κοσμήματα και αντικείμενα σπιτιού.
Σε περίοδο ανάδρομης Αφροδίτης επιστρέφουν παλιές σχέσεις και έρωτες για αυτό θέλει προσοχή μην ξαναπέσουμε σε λάθη που έχουμε καθαρίσει από την ζωή μας. Αντίθετα είναι πολύ καλή περίοδος για εσωτερική αναδίπλωση και προσπάθεια να βάλουμε σε τάξη τον συναισθηματικό μας κόσμο να αναθεωρήσουμε και να επανεξετάσουμε την σχέση με τους ανθρώπους που αγαπάμε αλλά και τον εαυτό μας.
Ειδικά στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ ανάδρομη η ΑΦΡΟΔΙΤΗ μας επιστρέφει από το παρελθόν καρμικές σχέσεις που μας έχουν στιγματίσει οπότε μας δίνει και την πρόκληση να ξεχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι και να αξιολογήσουμε με ωριμότητα ποιοι είναι οι άνθρωποι που μετράνε για εμάς πραγματικά, τι μας ευχαριστεί και μας γεμίζει συναισθηματικά και εντέλει που και σε ποιους αξίζει να επενδύουμε την πολύτιμη ενέργεια και τον χρόνο μας. 

TIP για τις αρχές του 2022 σε σχέση με ΑΦΡΟΔΙΤΗ και ΕΡΜΗ: 
Ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, του εμπορίου ο ΕΡΜΗΣ μπαίνει σε ΣΤΑΣΗ για αναδρομή στην 10η μοίρα του ΥΔΡΟΧΟΟΥ από 14 ΓΕΝΑΡΗ έως 4 ΦΛΕΒΑΡΗ του 2022 και έτσι:
από αρχές ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 21 μέχρι περίπου ΜΕΣΑ ΦΛΕΒΑΡΗ του 22 αν υπολογίσουμε και την σκιά αναδρομής των 2 πλανητών θα ασχολούμαστε με τα οικονομικά και ερωτικά κατάλοιπα και απόνερα του 2021 συν ότι αφορά εμπόριο, επικοινωνία, media, internet και νεολαία.
Έτσι κι αλλιώς με την αλλαγή των δεσμών της Σελήνης σε ΤΑΥΡΟ/ΣΚΟΡΠΙΟ από 18/1/2022 έως 18/7/2023 τα κύρια θέματα τους επόμενους 18 μήνες στον πλανήτη θα είναι σαν πρώτο σκέλος η οικονομία, η αύξηση του κόστους επιβίωσης και του πληθωρισμού, το ψηφιακό χρήμα και τα κρυπτονομίσματα, η ενέργεια και πηγές της, το επισιτιστικό θέμα και η έλλειψη τροφίμων και αγαθών, η χρήση και η διανομή της γης, οι καλλιέργειες και η τροφή. 
Το δεύτερο μεγάλο και συγκλονιστικότερο σκέλος θα είναι οι απώλειες ανθρώπινων ζωών εκτός του ιού και λόγω παρενεργειών των εμβολίων, η αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας, η αποκάλυψη των λαθών και των σκοτεινών μεθόδων μέσα από τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τα υγειονομικά διαβατήρια, τα πειραματικά φάρμακα και την προσπάθεια ελέγχου και και καταστολής της ελευθερίας των λαών. 
Και το τρίτο θα είναι η αποκάλυψη πολιτικών, οικονομικών και σεξουαλικών σκανδάλων που αφορούν πολιτικούς και πρόσωπα εξουσίας με εμπλοκή μαύρου χρήματος και διακίνησης αδύναμων και ασθενέστερων ανθρώπων προς εκμετάλλευση παντός είδους από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ. 
Σαν επακόλουθο η πτώση και η αποκαθήλωση πολιτικών προσώπων αλλά και σοβαρά θέματα υγείας μέχρι και θάνατος σε κάποιους υψηλά ιστάμενους είναι κάποια από αυτά που θα ακούσουμε μέσα στο 2022.
Άννα Μπήρου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια